ahojte, nie som vobec technicky typ tak potrebujem poradit. mam tento uteseny tablet a vobec mi nejde prehravat videa cez prehliadac. iba na youtube. uz som z toho zufala . aj som si stiahla adobe reader, aj adobe flash 11 cez aplikaciu market a stale nic
@5 to bude treba nejake hacknutie alebo neco podobne ale ako hovorim nevyznam sa v OS android a v tabletoch uz vobec , len viem ze to bude nejako blokovane aby si nemohla skoro nic stahovat ... dnes to tak robia uz na seckom pomaly bohuzial
ja som uz tak vynervovana,ze asi nabehnem tam do predajne a dotycnemu co mi ho predal nim tresknem po hlave,tak ze mu bude na cele svietit dioda plny signal a mne uz vsetko bez problemov pojde
@wewo no hovorim ze neviem moc o androidoch ale myslel som ze to bude ako u apple lebo mam iPod a tam to je tak ze ked nemas jailbreak cize neco ako hack tak tam nejde nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som uz tak vynervovana,ze asi nabehnem tam do predajne a dotycnemu co mi ho predal nim tresknem po hlave,tak ze mu bude na cele svietit dioda plny signal a mne uz vsetko bez problemov pojde
mám presne ten istý tablet. videá idú v pohodke. takže to ideme riešiť postupne
1. napíš verziu operačného systému
2. napíš kde a akým spôsobom umiestňuješ videá do tabletu
3 ak ich prezeráš na webe, z akých konkrétnych stránok, daj napr nejaký link na video čo ti nejde v tablete prehrať, otvorím na svojom a uvidíme.