Samsungy sú s prepáčením sračka sama o sebe Možno dizajnovo sú niektoré kúsky pekné, ale kvalita je na prd, a už keď si vezmeš že šošovka fotoaparátu ti vykúka zo zadnej strany....Myslím,že postačí menší ťuk presne do čierneho bodu a foťák máš v prdeli A ešte dotykový? Hmpf....chráňte ma všetci svätí pred takým niečom....
ja by som ho brala.. pride ti tu vela komentarov, že samsungy su na hovno a že ake skvele SE a nokie existuju (za raz taku cenu, ktore maju funkcie ktore ani neviem na co su a nikdy v zivote by som ich nevyuzila), ale ja mam už druhy samsung a nikdy som nemala s nimi ziaden problem a jeden z toho je prosim pekne dotykovka... ale polka ludi co pinda samsung nikdy nemali
@vive www.opera.com a tam sa preklikáš, resp. hneď by ti tam malo dať taký odkaz na stiahnutie mobilnej verzie a nainštaluješ to klasicky ako java aplikáciu..
@sandy114 ja som samsung mala, najprv vysúvačku(ktorá sa mi po 2 mesiacoch pokazila, kompletne odišiel najprv foťák,potom displaya keď som im ho už 2x brala s tým istým problémom opraviť,odporúčali mi výmenu mobilu...) a potom ma zlákala dotykovka(na ktorej mi zase odišiel display a prečo? Už vôbec nechytal ani keď som písala prstami, alebo tou paličkou, tiež som sa radšej vrátila ku klasike) ,takže suma sumárum sú to dva telefóny
@lucina223 kazdy ma iyn vkus a ved nikto ti nekaze taky kupovat ani mat ale preniektorych to je proste cool mat taky telefon ja si teiz vyberam teaz telefon a neviem aky si mam vybrat
ja mam tiez samsung monte ale jedine co mi na tom vadi je ze ked idem na net tiez mi vypisuje ze pamat telefona je plna a preto nemozem priblizit pismenka :S a ten prehravac ze ked pocuvam a cem prepnut na inu a dam zoznam skladieb musim hladat urcitu pesnicku co cem pocuvat od zaciatku a ono ma to neda k tej pesnicke co pocuvam cize a od zaciatku a hladat medzi 1000 pesnickami nie je tak lahke podla mna :s preto sa cem spytat ci nahodou sa to niekde neda nastavit :S
Ja mám Samsung Monte a vadí mi na ňom že keď sa chcem pripojiť na net no tá mi vypisuje že Prístupový bod neodpovedá, ani Navigácia mi nefunguje, mne by tam viac vyhovovala QWERTY klávesnica ako tá čo tam je, často sa mi seká a ešte je veľa vecí čo sa mi na ňom nepáči čiže je oničom... Tak keď si bude niekto brať nový mobil tak ja neodporúčam Samsung lebo je to najslabšia značka mobilov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale ináč sa mi páči, za tú cenu super
A spokojná s ním? V živote nikdy...
Ale ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí....