@mickeymouse010
mody a tieto typy gameplay hackov a linky na ne sú povolené, čo je ilegálne (aj vrámci zákona aj diskusií) sú špecificky warez linky prípadne linky na vyslovene cracky = no-cd patche (zaujímavé že ten názov stále žije aj keď cdčká už skoro nie slight_smile:.
okrem toho pokiaľ viem Rockstar bol modovaniu GTAčka vždy dosť otvorený, čiže pochybujem že by nejaký mod vyhlásili za ilegálny či čo.
@midnight Made my day Nečakala som, že ten fór niekto vezme vážne, ale čo už, aj takí ľudia sa nájdu.
Ďakujem ti za kopu nezáživných a pre mňa irelevantných informácií.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
mody a tieto typy gameplay hackov a linky na ne sú povolené, čo je ilegálne (aj vrámci zákona aj diskusií) sú špecificky warez linky prípadne linky na vyslovene cracky = no-cd patche (zaujímavé že ten názov stále žije aj keď cdčká už skoro nie slight_smile:.
okrem toho pokiaľ viem Rockstar bol modovaniu GTAčka vždy dosť otvorený, čiže pochybujem že by nejaký mod vyhlásili za ilegálny či čo.
Ďakujem ti za kopu nezáživných a pre mňa irelevantných informácií.