samozrejme, ze ma staci vediet ako nato najdite si Soňu Perneckú a ta vas to nauci - ked tak vam s nou dohodnem stretnutie ak by mal dakto zaujem pripadne poviem co a ako, ceny a ine info v TS.
na mňa keby zaútočil niekto s tým, že ma chce znásilniť tak pôjdem do basy za brutálnu vraždu vraždu... A pred súdom vyhlásim, že "Moja prdel ostane až nadosmrti panna!"
Lahko sa hovorí čo by kto urobil.. ale ak ideš len tak po ulici, nemusí byť vôbec nebezpečná, a zrazu ťa niekto odzadu prepadne..tak by mala každá nakakané v gatiach a neviem či by vôbec stíhala porobit všetko čo sa tu vypisuje..
netreba vycvik ked as podari kopacka medzí nohi tak uchylaka aj chut prejde teda ....a sanca tam je je to jasne sak pri uchylnosti su neni ludai velmi obozretni teda ked je chlap nadrzany neni onozretny
Ubrániť sa dá. Odporúčam nosiť zo sebou kaser(Sú aj také, čo vyzerajú ako pero, dá sa s nimi aj písať) ešte lepšie by bolo absolvovať nejaký kurz sebeobrany(odporúčam www.moderncombat.sk/system_combat.html )
Vraj je dobre nebranit sa a akoze ist mu vyfajcit a odhryznut mu zalud,alebo aspon zahryznut...a potom myslim bude dost casu na utek a taktiez sa potom lahsie najde.
ja som dakde citala ze ked baba zacne s´pievat alebo sa smiat alebo bude sa tvarit ze to fakt chce moze sa ten dany clovek toho zlaknut a utiect lebo nebude cakat taku reakciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
potom sa urcite naskytne omnoho viac sanci na ublizenie dotycnemu a pripadny utek
@strejdabob Pepř
Inač kamoška sa kedysi zvykla strašne báť, po tom, čo v Sade zabili toho chalana a nosila so sebou vo vrecku KUCHYNSKÝ nôž.
» adam.cas.sk/clanok/5161/vid...
moju trenerku karate raz podvecer obrazoval isty chlapik tak ho ihned spacifikovala