nevie niekto nahodou aky je rozdiel medzi takou tou hranatou sanitkou, co vyzera original ako krabica a takou tou co nie je az tak hranata, ale ma take gulatejsie tie hrany ... snad viete co myslim ... keby nie, najdem na webe obrazky ... dik za odpoved :
nemal by byť žiadny. Proste len iný výrobca. Rozhodujúce je to, čo je na nej napísané.
@alysia V jednej sa vezie doktor a v druhej nie, tam len zdravotný personál.. občas tej bez lekára nedávajú kokoti prednosť keďže nevozieva vážne prípady. A je jedno či je nová, alebo stará. Záleží to od jej označenia.
A občas je vidieť bežné auto s nápisom "lekárska pomoc" a majákom, to je lekár čo sa častokrát ženie k prípadu kde je potrebný.
Neviem, ktoré presne myslíš, ale ako povedal @fxx rozdiel je v roku výroby a asi aj v značke.
A samozrejme že takú akú dal napríklad @4 , tak taká sa väčšinou už nepoužíva ako rýchla zdravotná pomoc, nakoľko je stará a pomalá, také sa už používajú skôr na neakútne odvozy pacientov na vyšetrenie alebo z nemocnice domov.
Sanitku na prvej fotke vidím prvý krát v živote ... A nebyť toho nápisu Ambulancia, čísla 155 a tej húkačky, myslela by som si, že je to auto, ktoré cez leto rozváža nanuky...
@0mega1 ja som tiež asi tú prvú sanitku čo si dal obrázok nevidela naživo.
U nás tiež jazdia iba také ako si dal druhý obrázok a hlavne pri nemocnici ešte občas aj vidieť tie úplne staré ako dal @4 , akurát už nie sú väčšinou žlté, ale prestriekané inou farbou.
@d170 tie staré 1203-ky u nás vídavam iba v areáloch a čo som si všimol, tak občas vozia nejaký tovar z nemocnice/polikliniky do nemocnice/polikliniky... Ale neverím že v nich stále vozia pacientov..
@anabbel aj tie z druhého obrázku sú skvelé mašiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja len co som si vsimla tak tie stare chodia po starenky az domov a nove asi ,,len,, zachranuju?
@alysia V jednej sa vezie doktor a v druhej nie, tam len zdravotný personál.. občas tej bez lekára nedávajú kokoti prednosť keďže nevozieva vážne prípady. A je jedno či je nová, alebo stará. Záleží to od jej označenia.
A občas je vidieť bežné auto s nápisom "lekárska pomoc" a majákom, to je lekár čo sa častokrát ženie k prípadu kde je potrebný.
A samozrejme že takú akú dal napríklad @4 , tak taká sa väčšinou už nepoužíva ako rýchla zdravotná pomoc, nakoľko je stará a pomalá, také sa už používajú skôr na neakútne odvozy pacientov na vyšetrenie alebo z nemocnice domov.
to som jeden z mála, čo chápe? -.-
Sanitku na prvej fotke vidím prvý krát v živote ... A nebyť toho nápisu Ambulancia, čísla 155 a tej húkačky, myslela by som si, že je to auto, ktoré cez leto rozváža nanuky...
Ale ďakujem krásne za fotky aj za vysvetlenie.
U nás tiež jazdia iba také ako si dal druhý obrázok a hlavne pri nemocnici ešte občas aj vidieť tie úplne staré ako dal @4 , akurát už nie sú väčšinou žlté, ale prestriekané inou farbou.
A asi v tých hranatých bude viac miesta, nie?
@anabbel aj tie z druhého obrázku sú skvelé mašiny
@0mega1 vdaka ze si ma pochopil a pridal fotky ja som uz nebola na nete, tak som to tu nestihala dat ...
ale dufam ze apon vies pre koho je čierna sanitka