OCo doniesol domov steniatko, proti mamminej voli. NAzvali sme ho Sára. starali sme sa o nu, bola slaba, a chybala jej maminka. U nas sa vzchopila, bola obklopena laskou. Ked mala 8 mesiacov, zacali k nej chodit psy od sesedov. Samozrejme, boli z toho ste
Zachovanie tvojho otca akosik nechapem, a neviem preoc to bolo take surove..
Ale taktiez neviem ako to bolo v skutocnosti,mozno mal nejake dôvody... alebo neviem co sa tam udialo ... Myslim,ze mama s tym tiez suhlasila... nielen otec...
Pripustam,ze to je bolestive, iked myslim, ze v sucasnosti je to len banalita ...ludia sa hadaju k vôli dôlezitejsim a vaznejsim veciam...
tvoj otec mal nieco proti zvieratam? trauma z detstva? alebo je proste bezcitny? ci uz k tomu zvieratu alebo k tebe? podla mna ludia ktori ublizuju zvieratam nemaju v sebe ani kvapku citu a su uplne zli...a raz sa to nam ludom vsetko vrati....dufam
mna dost dostalo ked moja mama zabila mysku co som mala v izbe ....teda neviem ako sa tam dostala...ale bolo jej to luto a dufam ze by to uz viac nespravila... no ale dost som bola z toho mimo musela som ju odniest lebo matka sa jej BALA....
Cocca-Colla : on je NECITLIVY. a nie len ku zvieratam. Ked som za nou plakla, prisiel ku mne a zacal sa mi vyhrazat ze ak neprestanem nebude novy mobil...
Podla mna to urobil preto, ze nechcel mat fenku, aby uz neboli mlade a radsej chcel mat psa, to jej stena....mylim sa?Neveim, co na to povedat...to je taky typ ludi....je to len pes....vec....nie zivy tvor...u nas je pes dlasim clenom rodiny.Nie vsade je to tak!mrzi ma to!ja by som mu to nikdy neodpustila
Oh, aké kruté, ale ja by som ho nenávidieť nezačala (možno krátkodobo,ale určite by ma to prešlo), ale dožadovala by som sa odpovedi, PREČO ju zastrelili. Chúďa.
No smutna vec aj ja mam rad zvierata a tiez nechapem ked kuknem tv a tam ze jedna psa uviazala o kolaje ale aspon jej daju mozno 1rok?viem si to predstavit kedze pes je clenom rodiny a je tazke ked ho uz nemas...
Matias1..my sa nepoznameee? inak suhlasim...prosto dat trest: to co spravil clovek zvieratu, by sa malo aj tej osobe spravit...napr jak s tou macko..tych chalanov mali upalit..
No tak ked nechcel mat fenku, tak naco si ju kupoval. Co nedokazal mysliet dopredu, ze sa to moze stat? a navyse to bola jeho chyba, lebo si nanu nedal pozor a este ju kvoli svojej sprostosti musel aj zastrelit. A inak nemohol ju dakomu predat alebo dat do utulku?
Aj ked s rovnakym trestom nesuhlasim lebo predsa zviera a clovek je rozdiel.
Ale ani neviem, proste ludia a zvierata su neni na rovnakej urovni, teda clovek ma rozum (aj ked v tomto pripade to tak nevyzeralo) a nad zvieratom je nadradeny (i ked mu to nedava pravo spravit to, co spravil) a zda sa mi to cudne, ze za smrt zvierata, smrt cloveka.
Ale na Slovensku neni trest smrti ani ked clovek zabije cloveka, alebo spacha nejaky iny zlocin, nieto este za zviera. Aj ked do chladku by som ho poslala urcite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Zachovanie tvojho otca akosik nechapem, a neviem preoc to bolo take surove..
Ale taktiez neviem ako to bolo v skutocnosti,mozno mal nejake dôvody... alebo neviem co sa tam udialo ... Myslim,ze mama s tym tiez suhlasila... nielen otec...
Pripustam,ze to je bolestive, iked myslim, ze v sucasnosti je to len banalita ...ludia sa hadaju k vôli dôlezitejsim a vaznejsim veciam...
A ten jeho novy mobil by som ani nechcela, nech si ho dakde strci
Aj ked s rovnakym trestom nesuhlasim lebo predsa zviera a clovek je rozdiel.
Ale ani neviem, proste ludia a zvierata su neni na rovnakej urovni, teda clovek ma rozum (aj ked v tomto pripade to tak nevyzeralo) a nad zvieratom je nadradeny (i ked mu to nedava pravo spravit to, co spravil) a zda sa mi to cudne, ze za smrt zvierata, smrt cloveka.