Používate sarkastické poznámky? Myslíte si, že sú vhodné, alebo len zbytočne vytváraju napätie na oboch stranách? Zaujíma ma celkovo aký máte postoj k sarkastickým ľuďom.
Rada mam sarkazmus stylu Dr. House, ale to je iba v televizii. V beznom zivote sa tomu tiez celkom vyvarovat neda. Myslim, ze sarkazmus je fajn, ale musi clovek vediet, pri kom ho moze pouzit a kde to vhodne nie je. Cize - vsetkeho s mierou
ooooo, to je moje ale používam len vtedy, ak viem, že panuje fajn nálada a viem, že tým nikoho nemôžem uraziť... Ináč iba vtedy, keď sa musím trepať niekam s rodičmi, ako naposledy, keď si chceli pospomínať na mladosť pri Šírave
ano pouzivam a strasne rad ... a este radsej som, ked to mozem pouzit pri ludoch, ktori nie su vypatlani a dokazu rozpoznat sarkasticku, resp ironicku poznamku ... rovnako ma vie celkom potesit ked niekto taketo poznamky pouziva v mojej blizkosti .. proste mam to rad
uz nepouzivam ale poznam co pouziva a dost mi to psychicky ublizuje aj ked viem ze by som to nemala brat nejako vazne ale ked to stale pocuvam tak mi to uz lezie na mozog
hovorim plynule sarkazmom... a dako nerozlisujem, ci to dakoho urazi alebo nie. ti, ktori ma poznaju o tom vedia, a beru ma taku aka som aj s mojim sarkazmom a ironiou, a ti ostatni to aj tak musia dakedy zistit, tak preco nie hned na zaciatku?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale niekedy sa nedá
Ono to nevytvára napätie, skôr povznesenie sa nad situáciou ...
A väčšina ľudí, s ktorými sa bavím, takí sú, dokonca to prenášajú už aj na mňa..
bez takej irónie by som ja neprežil asi...
Bohužiaľ to používam až príliž často a niekedy to vie ľudí uraziť... Vtedy sa z toho teším najviac
Myslíte si, že sú vhodné, alebo len zbytočne vytváraju napätie na oboch stranách? - Dokážem oceniť slušný odfajč, mne neprekážajú.
Zaujíma ma celkovo aký máte postoj k sarkastickým ľuďom. - Veľmi kladný.Hnusní a uštipační tvorovia sú jediní ľudia, ktorých ako-tak znášam.