čo by ste robil keby ste chodily na basketball a po basketbale sa musíte is osprchovať ale v sprche je kamera aj v šatniach sa prezliekáme nahy a tam su tiež kamery
Je to neprijemné, ono ten neustály pokrok techniky má aj svoje nevýhody a už je normálne, že kamery sú v šatniach, sprchách, v kabínkach v obchodoch a podobne a ani mne a myslím že ani väčšine to prijemné nie je. :/
by som to dal tomu vášmu úchylnému riaditeľovi do riaditeľne a potom sa pozeral na neho ako tam flirtuje s učiteľkami.... myslím že toto už je trochu moc...
Poprve zákon nedovoľuje mať kamery na WC, a v Sprchach, v Šatňach nech si na akejkoľvek škole,, pokiaľ to nieje škola pre postihnutých, alebo tak, že v prípade úrazu pribehnú sestri pomôcť, inač nesmie !!!!
naozaj je to zakázané, skúste nájsť ten zákon a niečo s tým urobte, ve´d to nieje mysliteľné aby vás kamera snímala pri sprchovaní...normálne to je až drzosť...a možno tka odhalíte riaditeľovu pedofíliu
ad dva mozno sa to sice nahrava, ale ked sa nestane ziaden problem tak sa to i maze bez topho aby to niekto pozeral.. takze hoci to nahravaju, i tak si to nikto nepozrie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nechodila by som tam alebo by som sa nesprchovala xD
ale čo si to tu pustil za blood , je divné....
Poprve zákon nedovoľuje mať kamery na WC, a v Sprchach, v Šatňach nech si na akejkoľvek škole,, pokiaľ to nieje škola pre postihnutých, alebo tak, že v prípade úrazu pribehnú sestri pomôcť, inač nesmie !!!!
Ak je to tak, choď si zarobiť peniaze...
ad dva mozno sa to sice nahrava, ale ked sa nestane ziaden problem tak sa to i maze bez topho aby to niekto pozeral.. takze hoci to nahravaju, i tak si to nikto nepozrie..