Mám problém!...neviem si vybrať šaty na birmovku!...Krátke/dlhé ...aká farba?...aký štýl?...proste netuším...ak by ste našli na nete nejaké pekné šaty vhodné na birmovku prosím hoďte sem odkaz nech si ich pozriem ...ďakujem
ja som mala taký sivý kostýmček, sukničku po kolená...využila som to ešte X-krát potom, dokonca aj na maturitu a sačko nosím doteraz ( a to je tomu už pomaly 5 rokov)
A na tvojom mieste si dám dáke normálne šaty buď vlastné ak máš alebo od kamošky si požičať, Lebo kvoli jednemu dňu sa to neoplatí kúpiť a ani požičať z požičovne. Ja som tak tiež urobila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tie tyrkysové... ale keby mam peniaze na to dať si ušiť tie šaty do birmovky tak tie by som si dala
sukna bola modro - bezovo-hneda, na vrchu som mala modry top, bezove sako a modry nahrdelnik. tot vsjo
Ale myslím, že by to zabralo určite.
(a inak mali skôr krátke, čo viem)
ja som pohánča nepokrstené, ja z vlastnej skúsenosti neviem povedať
good luck
» www.asos.com/Asos/Asos-Plain...
@pernik by si sa cudoval..
a pravdupovediac knaz a biskup by boli ti posledni ktorych by to v tej chvili trapilo