ja akurát predávam tie, co som mala take modre dlhee, strihane pod prsiami a s kamienkami!!..je to uplna skoda kupit si krasne saty a mat ich na sebe len raz ..
ale dávaj si pozor na tie internetové ja som mala cez net vybraté hodnú dobu... prišla som do kamenného vyskúšala som a bolo to hrozné nakoniec som zakotvila v BA na obchodnej v jednom obchodíku v takej uličke... veľký výber a skvelé ceny a majú dokoncaveľkú predajňu aj v starej tržnici alebo čo to vravela tak ak si odtial, zbehni sa mrknúť
neveim manka mi zobrala takšu čo mám odtial... ak sa sňou vríti tak ti dám vedieť...ale tuším sa to volalo yves... alebo ives... neviemt tak nejak...asi
ja som si pozicala a to rovn, cena ako kupovane, boli krasne hnede, s jednym plecom, vysivane nariasene ale zas vraj nenapadne co bola troch skoda, ale tazko sa s nimi lucilo
asos.com evening dresses alebo party dresses , uzasne stylove saty. Ziadne torty a princezny ale zavisi od tvojej predstavy a vkusu. Ja som odtial mala na stuzkovu.
a ak nemáš problém s dlhými šatami tak by som vyberala dlhé...ja som mala dlhé a je síce pravda že už ich asi moc nevyužijem, ale tak nie je veľa takých dní či večerov kedy by som si mohla obliecť pekné dlhé šaty tak aby to bolo vhodné
ja som si šaty kúpila v omege a vyšlo ma to oveľa menej ako baby ktoré si šaty len niekde požičiavali a kúp si také v ktorých sa budeš cítiť dobre...čiže také ktoré ti nebudú padať/vyhŕňať sa aby si si ich stále nemusela poťahovať..atď...a na mojej stužkovej mali baby aj krátke aj dlhé šaty..je pravda že krátke potom využiješ častejšie, ale to je už len vec vkusu...ale na tvojom mieste by som si nekupovala šaty s kruhom alebo také čo sa veľmi zložito obliekajú a vyzliekajú..potom mali u nás baby problém s prezliekaním sa na program
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kebyze idem na stuzkovu chcela by som dlhe
proste sprav si z toho princess day
ale takéto su tiež v pohode na stužkovú :
Dlhé som mala na všetkých stužkových, čo som bola.. a už nechcem
mala som krajkou zdobený korzetoidný vrch a k tomu jednoduchú saténovú sukňu, takže som jednotlivé súčasti alebo i komplet mohla využiť aj inde
» www.extravagance.sk/spolocenske-sat...
vzdy som chcela dlhe cervene.. ale keby som si mala vybrat, tak si asi kupim uz len nejake jednoduche koktailky..
ja akurát tieto predávam kedy sa zapáčili
a môj názor je že keby som aj nemala takéto s kruhom tak si dám určite aspoň dlhé
» www.najspolocenskesaty.sk/...
a ak nemáš problém s dlhými šatami tak by som vyberala dlhé...ja som mala dlhé a je síce pravda že už ich asi moc nevyužijem, ale tak nie je veľa takých dní či večerov kedy by som si mohla obliecť pekné dlhé šaty tak aby to bolo vhodné