Čaute. Keďže sú prázdniny už neodvratne preč, blíži sa škola a štvrtákom aj stužková. Chcela by som sa opýtať /hlavne dievčat/ či nepoznajú nejakú dobrú stránku, kde by mali pekné šaty na stužkovú...Ďakujem.
ja som si pôvodne chcela požičiavať, najlepšie dlhé, ale za požičanie chceli 100-150 eur a nakoniec som natrafila na také kratšie a vyšli ma 70 eur a som spokojná...určite si neobjednávaj
Toho sa bojím, ak dám ušiť krajčírke, či splní moje očakávania. predsa len ak sa mi na nete alebo v butiku páčia nejaké šaty, tak ich vidím, keď ich kupujem.
@mizoyka ja by som sa práve bála z netu, že mi nesadnú a tak
a vyšlo ma to cca 1000 vtedy ešte Sk látka a 2000 šitie, ale sukňu som mala úplne jednoduchú, ak chceš dačo zložitejšie, tak to bude viac látky a stáť kus viac
(ale vršok som mala viac prešpekulovaný a ten sa vydaril tak, ako som chcela)
Aspoň opis: , dlhé, elegantné, na ramienka, jemná a padavá látka, jednoduché, ani kruhy a ani iné. Proste klasika. Čierne s bielou mašľou na prsiach a lesklými kamienkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skôr chod do Poľska abo si nájdi dáky butik v okolí
Toho sa bojím, ak dám ušiť krajčírke, či splní moje očakávania. predsa len ak sa mi na nete alebo v butiku páčia nejaké šaty, tak ich vidím, keď ich kupujem.
A koľko ťa vyšli, ak sa smiem opýtať?
a vyšlo ma to cca 1000 vtedy ešte Sk látka a 2000 šitie, ale sukňu som mala úplne jednoduchú, ak chceš dačo zložitejšie, tak to bude viac látky a stáť kus viac
(ale vršok som mala viac prešpekulovaný a ten sa vydaril tak, ako som chcela)
a nakoniec som kúpila v prvom butiku po tom obchode.... nerada nakupujem ..a. hlavne takéto
ja az budem mat stuzkovu tak poje nieco z tohoto
@forte väčšinou kruhy, volány a samý gýč. chcela by som niečo jednoduchšie.
Keby niečo: 0908 228 265 a poviem detaily, dá sa mail a pošlem foto
ja ,,milujem" keď niekto pridá obrázok ružových princeznovských trblietkových šiat...a sú tam komentáre typu: óch,aké nádherné,tie chcem.......