O 2 mesiace mám stužkovú a ešte nemám žiadne šaty. Bola som aj v požičovni, ale nič sa mi tam nepáčilo. Na internete som našla krásne šaty, ale keď som si vypýtala reálnu foto, bola to katastrofa. Rada by som vedela, koľko približne stojí
mna to stalo len latku a cipku mamu mam krajcirku ale podla mna to je dost indivualne ta cena aj podla toho kde byvas a aj podla toho ake zlozite ich chces
dávala som si šiť pred štyrmi rokmi, takže ceny odvtedy išli asi dosť nahor, mala som jednoduchú sukňu, "korzetový" vrch a bolerko a vychádzalo to vtedy ešte na slovenské asi 1000 za látku a 2tis. za šitie, rátaj ale s tým, že odvtedy to asi zdraželo a ak chceš zložitejšiu sukňu, tak tam tej látky pôjde viac a teda to aj bude stáť viac
nič si z toho nerob, ja som kúpila šaty 2 týždne pred stužkovou a vyšli ma 70€, čo teraz aj z časti ľutujem, lebo neviem či ich ešte oblečiem a proste také prachy za jeden večer, ale to je jedno, skús popozerať ešte predtým aj kamenné obchody hlavne .. a čo sa týka ceny ušitia nemám šajnu
@nikol545 ako cena je to dobrá, to nehovorím, ale keďže ich už asi nevyužijem tak by mi stačili aj za 30 od "číňaňov".. nie, nie, ja som sa cez internet neodhodlala, keďže mám takú postavu akú mám a aj toto boli jediné, ktoré mi sadli a mne väčšinou všetko z internetu, čo som kupovala nesedí.. no môžem, len to by mama pri tom nápade nadšená nebola
Mozem Ti odporucit jednu babu co sa tymto zaobera, ma vlastny navrharsky salon, saty sama upravuje, a dokonca robi specialny make-up ktory zaziari na kazdej stuzkovej @nicolkaa
moje stáli nejakých 70 eur a ja som si ich kúpila u nás v meste v obchode...boli akurát na mňa cez internet by som si nekupovala nemuseli by mi byt dobré...
ja som si davala sit take ultrajednoduche saty ake mala selena gomez na jednom odovzdavani a akoze...no nechcem zatracovat krajcirky slovenka ale ani jedna to nedokazala pritom boli uplne jednoduche. a nakoniec som nenasla ani latku ktora by tomu zodpovedala lebo na slovensku tusim fakt maju iba tie gycove leskle hnusne fuj ale ! neviem odkial si ale ak to mas blizko do trnavy odporucam ti novy salon kde maju saty z ameriky a vyzraju ako z cerveneho koberca.su uplne uple uplne neskutocne nadherne a to vsetky do jedneho takze ak si das cestu sem urcite najdes
ja som si dávala šiť šaty a bola som veľmi spokojná. Mala som také, ako som chcela aj keď som zmenila farbu oproti pôvodnej predlohe. Celé to vyšlo 150€ aj s látkou aj s kravatou pre partnera. Čo si myslím,že je celkom fajn. Niektoré kamošky kúpili približne za tú istú cenu plus si ich ešte museli dať krajčírke upravovať (Ďalšie peniaze), pretože im boli dlhé, široké atď... záleží aj od toho akú krajčírku si nájdeš, ja som našla úplne úžasnú
ale záleží na každom koľko chce za šaty dať a aké vlastne chce takže aj cena je rôzna
nikol, tak si urob vylet do trnavy za 10 eur vlakom ....
a ja som na stuzkovu nesla...prilis vela parady za vela penazi na 1 vecer. ked som to spocitala,ze kolko sa ako trieda skladame ,tak to vyslo na 130 000 Sk, a to samozrejme oblecenie, tak okolo 70eur saty, 30 topanky (akoze keby som bola skromna),20 uces, 10 makeup, a este kadejake doplnky ako kabelka k satam...no dakujem pekne...sice som bola jedina z triedy a cumeli na mna ,ze ci som normalna, ale teraz po 3 rokoch od matury sa len smejem na vsetkych tych reciach ako to stmeli kolektiv ...lebo to tak nakoniec nie je..a to hovorili nielen spoluziaci,ale aj ucitelia no a mylili sa...tak mam satisfakciu....
cize odporucam vela neminat, ked uz na stuzkiovu idete...
ja som si kupovala šaty v Zaire, vo veľkoobchode čo je v ZH- 90 eur za jeden večer, ale neľutujem... na VŠ budeš mať aj tak nejaký ples a pod., určite ich ešte raz oblečieš a z internetových stránok » prettydresses.sk, je tam odkaz na ich fb stránku a v ich albumoch nájdeš aj reálne foto šiat, čo ponúkajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak, veď ich môžeš predať..
ale záleží na každom koľko chce za šaty dať a aké vlastne chce takže aj cena je rôzna
a ja som na stuzkovu nesla...prilis vela parady za vela penazi na 1 vecer. ked som to spocitala,ze kolko sa ako trieda skladame ,tak to vyslo na 130 000 Sk, a to samozrejme oblecenie, tak okolo 70eur saty, 30 topanky (akoze keby som bola skromna),20 uces, 10 makeup, a este kadejake doplnky ako kabelka k satam...no dakujem pekne...sice som bola jedina z triedy a cumeli na mna ,ze ci som normalna, ale teraz po 3 rokoch od matury sa len smejem na vsetkych tych reciach ako to stmeli kolektiv ...lebo to tak nakoniec nie je..a to hovorili nielen spoluziaci,ale aj ucitelia no a mylili sa...tak mam satisfakciu....
cize odporucam vela neminat, ked uz na stuzkiovu idete...