Jeden deň som v telke na Animal Planet spozorovala niečo o savanových mačkách, ktoré ma vcelku zaujali. Sú to veľké mačky vážiace okolo 10kg. Sú vyšlachtené s obyčanej mačky a africkej mačkovitej šelmy - servala. Podľa toho čo som sa dozvedela sú veľmi i
pokial nemas minimalne 1500 eur, tak ani nemusis hladat takto zvierata... a tych 1500 este davam ked budes mas stastie a bude sa toho chciet zbavit.
ale z anglicka sa taketo zvierata najviac oplatia, tam maju velke chovatelske stanice a tie ceny su vacsinou najlepsie, len musis si preto prist osobne.
inak na slovensku sa velmi taketo veci nevedu to skor v cesku tu je jedna stranka
» www.albisavannah.cz/index.php/en/co... -neni som si isty ci este stale funguju, ale mozes im napisat mail a pripadne si zarezervovat, necakaj ze to budes mat hned, taketo sa vacsinou rezervuju rok dopredu.....
viete hovno.xixi
na slovensku som zatial jediny chovatel.moje macky mam z GB,DE a NL.kvalitne s krasnym sfarbenim a s vysokym % podielu servala.
to coje v cechachnema moc so savanami spolocne.bud vyzeraju ako bengal,alebo macky z ulice.ved staci si porovnat fotky s mojimi.savannah ma mat malu hlavu s velkymi usami,vysoke stihle telo.co ceske nemaju.samozrejme aj preto ich v cechach kupite podstatne lacnejsie ako u mna.
mefistofel mal pravdu akurat v tom,ze najlacnejsie su F5 a to za 1500€ na maznaka nie na chov.aj ked macky F5 davam na maznaka za 1200€.lebo su mensie a nie su podla mna tak majestatne a krasne ako kocuri.
ak mate dake dalsie otazky o vyzore a cenach atd,kludne ma kontaktujte
a este nemusis si ist preto do GB osobne,poslu ti to aj letecky,ale pocitaj cez + 500€ dopravu.k cene macky.okrem toho v GB tiez nie su ktovieake CHS.v celej europe ich na jednej ruke spocitas,ktore stoja za to.v usa je toho podstatne viac.aj ked maju peknu macku,maju spatneho kocura,alebo naopak.alebo su sede a strieborne.ja som vyhladaval macky.ktore vyzeraju sfarbenimco najviac ako serval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale z anglicka sa taketo zvierata najviac oplatia, tam maju velke chovatelske stanice a tie ceny su vacsinou najlepsie, len musis si preto prist osobne.
inak na slovensku sa velmi taketo veci nevedu to skor v cesku tu je jedna stranka
» www.albisavannah.cz/index.php/en/co... -neni som si isty ci este stale funguju, ale mozes im napisat mail a pripadne si zarezervovat, necakaj ze to budes mat hned, taketo sa vacsinou rezervuju rok dopredu.....
» www.facebook.com/pages/KIGOMA-sa...
na slovensku som zatial jediny chovatel.moje macky mam z GB,DE a NL.kvalitne s krasnym sfarbenim a s vysokym % podielu servala.
to coje v cechachnema moc so savanami spolocne.bud vyzeraju ako bengal,alebo macky z ulice.ved staci si porovnat fotky s mojimi.savannah ma mat malu hlavu s velkymi usami,vysoke stihle telo.co ceske nemaju.samozrejme aj preto ich v cechach kupite podstatne lacnejsie ako u mna.
mefistofel mal pravdu akurat v tom,ze najlacnejsie su F5 a to za 1500€ na maznaka nie na chov.aj ked macky F5 davam na maznaka za 1200€.lebo su mensie a nie su podla mna tak majestatne a krasne ako kocuri.
ak mate dake dalsie otazky o vyzore a cenach atd,kludne ma kontaktujte