omg ale to uz fakt prehanaju.... jednotka bola psychologicka dvojka este budis pri trojke som tyckoval fakt humus uplne za vyzivali v tych brutalistickych srackach... ale 4 ? to uz je moc na to do kina urcite nepojdem maximalne si to za 2 roky kuknem na compe ked nebudem mat nic lepsie na praci
mnoo ja som 1 newidela iba 2,3 jednotku dufam ze kuknem..2 traposina sa mi vobec nepacila...3 na sablu..ale malo nejaku myslienku... ..a vobec netusim co bude v 4 ae tie brutalne sceny (to stymi prasatami v 3 )fuuj to faakt nemusim ae ten horor musel natacat nejaky psychopaticky buzerant
no ja som spociatku 3 ani nepochopila ale na konci sme sa s kamosku zacali smiat na cele kino... ani nevieme preco.. a nemyslite si ze som posahana... nam to len take prislo...
jj je pravda, ze cim viac dielov, tym je to horsie. tiez ma zaujala najviac jednotka, ale kazdy z nich mal nieco do seba. staci mrknut trosku viac na myslienku jak na to, ake krvave to bolo 4ka vraj bude o nejakych detektivoch FBI, ktori natrafia na posledne "jigsaw-ove" pasce. pravdu povediac som zvedavy, aky presne dej to bude mat, ale tiez neocakavam, ze to bude nejaka pecka.
LOL, tak dokonca stvorka mozno nebude finalna uz na tu spominanej stranke kde ste mohli vidiet trailer k 4ke sa spomina, ze redaktor kecal s niekym od fachu a vraj sa pripravuje 5tka a dokonca aj 6tka nechce sa mi verit, ze to dotiahnu pomaly na serial, ale clovek nikdy nevie
Ja neviem..Mne sa asi najviac pacila jednotka..ten koniec ked som prvy x videla tak som skoro umrela..ako sa ten strary zdvihol,odkracal a powedal:Koniec hry a zavrel
Dvoja bola tiez v pohodke..len tiez ten koniec..a troju celkom dobre to je len netusim naozaj o com bude ta 4ka..dufam ze sa oplati pozerat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.studna.net/news/2530/...
» www.horror-movies.ca/horror_8922.htm...
Dvoja bola tiez v pohodke..len tiez ten koniec..a troju celkom dobre to je len netusim naozaj o com bude ta 4ka..dufam ze sa oplati pozerat..