oblec za staru babku a hraj ze zametas a spivaj pri tom pesnicku nechcem byt zienka domaca a mas to ...moj brat to mal na stuzkovej a bola to haluz jako svet
Mi sme chceli (ale to na Imatrikulaciu prvákov) zahrať asi piati Kohutika Jarabiho xDD Dve na gitare, jedna na flaute, jedne na klávesoch a tak.. Lebo nikto neako nevynikal v tom tak sme si vymysleli toto.. xDD Ale "skutek utek" lebo to nebudeme robiť nakoniec.. xDD
@h8u hej ja som si tiez vravela ze je to trapne a že to sa vobec nehodi - ved na stuskovu mame ist krasne vyobliekani, namalovani, ucesani, je to svojim sposobom ples... a fakt ze sa mame prezliekat do nejakych obleckov, ked znicime si vlasy a spotime sa nejakym poskakovanim sa tam nehodi... ale povedali nam že musime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a nebuď super mario ale super lkjhgfdsa
Sme asi jediná trieda, ktorá žiadnu takúto sedlačinu, pri ktorej sa o 10 rokov pri pozeraní videa budeme stavať na hlavu od hanby, naozaj nemá