mne sa paci jak su scene farebne by som si sama chcela dat par pramienkov do vlasov, ale proste to jak chodia po meste daky ludia s cernou ofinou cez ksicht tak, ze vyzeraju jak keby im chybalo oko a tvaria sa ako velky emaci to mi leze na nervy aj s tym ich podrezavanim omg... extremne mastne ofiny nemusim
no emo by amlo mat apson myslienku scene je len o tom ze par trapnych dievcat si da do hlavy alebo na oblecko velku maslu, uz som vdiela aj take ze cumel do ust a urobi zo seba princeznicku..mne sa paci uplne prirodzeny normalny styl, ked sa clovek seriozne slusne alebo teda NORMALNE oblecie.
no takze wsimla som si ze ludia maju rozdelne nazory no ked mam ja prawdu powedat ja neodsudzujem ani jedno ani druhe...wed su to ludia a maju prawo sa obliekať a vyzerať ako chcu ale to podrezawanie a rezanie a howorenie o samowrazde u emo tak to jako fakt nemusim...to mi pride dost psychicke...a dosť čudne ale inak to je podla mna fajn...
@15 emo by malo mat myslienku... malo ... no ono to je na jedno kopyto, len vacsina tzv emo nevie povedat co emo je a este k tomu nepoznaju ziadnu emocore kapelu, tak sa radsej prehodili na scene a nemusia vysvetlovat nic nikomu kto sa ich bude na to pytat
no a k teme: tak to oldschool emo :d alebo ako to nazvat malo krasnu myslienku,len sa to dojebalo pozer detmi :d a scene kids ehm dalsi vyumelkovani ludia ehm inak vdaka tomu emo boomu pocuvam denne ze aj ja som emo :d ako to uz normalny clovek ani ofinu mat nemoze :d
@18 heeej presne, aj ja som emo ... lebo si davam ocnu linku (no len na horne viecko, co robi 50% triedy), mam ofinu a tupirujem si kusa vlasy (lebo ich mam priliz riedke a aj to tak potom vyzera)
emoboy112 mas uplnu pravdu,cele scene je uuplnym protikladom nasho EMOstylu,ako uz spominala aj meredith555:daka pizda si zabije do gebeni obrovsku maslu,vlasy si nafarbi 155874469322584 farbami,na tricko si bachne infantilnu hello kitty a do papule dudel akoze co je vela to je uz moc...a co ma vie dorazit-ze daktori okoloiduci si tieto horeuvedene typky spajaju s EMOm!!
Všetko čo je nové (relatívny pojem) označíte hned za pozerstvo áno, obraňujem scene! Ale nie tie 12 ročné trapky ktorých je plný blog.cz ale skutočné scene girls alebo im podobné
zbožňujem SCENE štýl,ale scene nejsom .. EMO nenávidim .. scene mám rada preto,lebo scene kids sú vždy vesele a ich clothes a doplny sú vždy plé farieb ..
Presne koli ludom ktory riesia ako koho nenavidia a ako sa im nepaci taky a tamtaky styl ma kopa ludi problemy...preco proste ked sa niekomu nieco nepaci tak to nenecha napokoji?
Ja sice EMO ani scene niesom (jaj ale keby tak polovica ludi tuna vedela co to znamena...ale to uz je ina kapitola), ale sympatizujem s tym stylom a nieje na tom nic zle, ak sa nejedna o male trinastrocne pice ktore chcu byt in a vyvesaju si na net fake fotky...
si mzslim ze je to uplne strasne.....najvacsi pozeri fuuuuj...sa obliekaju jako uplne picky tie scenegirls........vobec sa mi to nelubi....su jako male barbinky...je to uplne desne .... sak keby tam islo aspon o naky nazor...EMO je najlepsie
a este nieco.....vsetci ludia si dost myslia ze emo je opodrezavani zil...emo s tzm nema nic spolocne to je uplne in styl to sa nazyva GHOTIC....a to je o smrti a tak
EMO forever!!!!!!! Scene fuuuuuuuuuuuuj!!! EMO je super, ma myslienku, super hudbu, super postatu, vsetko!!!! A Scene je FAKE!!! Nema myslienku... mozno taq taku ze stylovyt sa, robit si vlasy, machlit si oci, a sutazit gdo ma viac masiel a hello kitty howadin... mnoo priznavam sa ja mam doma ruzovy hello kitty ventilator hahaha ale ten je super!!! mnoo ale spat k teme... je to o tom byt zaujimava... furt sa fotit, machlit... chyba mi tu aspon kusok prirodzenosti... skratka... scene to je FAKE scene to je AFEKT... saq uz samotny nazov hovori sam za seba...( pre tych co nevedia po anglicky- Scene = scéna...cize sa na nieco hrat) A suhlasim s Insanebutalive: SCENE JE HAMBA PRE EMO!!! Teda skvor... je hamba prirovnavat nieco take povrchne ako scene a niecomu taq skvelemu ako je EMO!!!
katysk8:
U Gothic by som skôr povedal že hrizú ve´d u jednej my veľa nechýbalo a spieval by som Soprána.... Zato si už zo žiadnou Gothičkov nezačnem orál.....
á takšé Scene wáá úpe še bombá ja nemoozem-je perfektne ako sa postupom casu dokazu ludia oblikat tak farebne-á tie vlasy-na birdz uz moc nechodim-preto tu nemam nove fotky ale na pokeci hey-a postupom casu ani nevjem ako som sa zacala menit na scene-prisla som na to ze je uupe supel-a nie to trapacke emo co je stale ofucane a vobec na "nesmie" smiat iba cumiet do zeme-takych to ludi nechapem-ale neodcuczujem ich-proste vsecko fareben -to je moje supeel xD
no ya nemam nist proti EmO ani scene mne sa to paci,a nwm peleco kazdy odsudzuje neco thake podla mna sa kazdemu paci neco inee a to je kazdeho wec ...ale thak ehy shase telce co sa rezu a podbne veci to akose beee...ale inak...akose EmO nemusim ale thak...kazdeho weec a scene sa mi nahodow loobi...obliekanie farebne athaaaQ x)
Úvaha na tému „fotografie dievčat“, ktoré vyvolávajú úsmev na perách. Dnes som sa zdržal na pokeci dlhšie ako som pôvodne chcel, mal som tam pár príjemných dialógov a skoro som získal ďalšiu atraktívnu... (tento krát) prácu. Potom som sa akosi zarozprával v inej osobe a prezeral si fotky užívateliek.
Člán ok o „čajách s fotkami“. Už samotný pojem „čaja“ je pre mňa úsmevný. Predstavujem si pod tým mladú nalpu, čo má zuby ako noty na bubon a pri telefonovaní robí bubliny z Hubba-Bubba. Čuduj sa svete, ako som sa tak porozhliadal, takých obdobných čají (alebo ak chcete holiek) je neúrekom.
Superfa jnúžasný cool nápad je uchopiť nejaký lacnejší mobil, vliezť do úzkej chodby, kde je najmenej svetla v celom byte a najväčšie zrkadlo. Priblížiť sa tak, aby bolo vidno čo najviac detailov tváre a ... kúrnik, blesk presvetlil polovicu fotky! No, kto by to bol povedal však. Možno keby na fyzike dávala pozor a nerobila „krezbyčki“ ktoré poputujú do ďalšieho albumu... V každom prípade, fotky pred chodbovým zrkadlom s bleskom sú „in“.
Kostým. By mal obsahovať najlepšie topánky, aké sú v dome. Kapce z baraních črievok neurobia dojem, potrebné sú aspoň podpätky. Nevadí, že sú z prvého sv. prijímania, veď móda sa každých 10 rokov vracia však. Čižmy k tričku na ramienka tiež vypovedajú o „spontánnom“ portréte (neviem si spomenúť, v ktorom ročnom období sa táto kombinácia nosí). Doplnky vo forme umelohmotného hmyzu vo vlasoch sa nosia. Počnúc lienkami, končiac živým kvetom, ktorý si asi dajú do vlasov v očakávaní, že priletí živý hmyz a tromfnú ostatné holky z pokecu.
Doba pokročila, EMO líčenie dorazilo aj do takých častí ako Jovsa, Hrochoť, Majcichov alebo aj Dolné Orešany. Takže hor sa založiť oheň na záhrade a so získaným uhlím si zmaľovať tvár na drsňáčku, nakoľko najbližšia drogéria je až v okresnom meste a v embéčke chýba benzín. K tomu neodmysliteľne patrí obočie, ktoré ako som postrehol sa maľuje v poslednom čase asi centrofixkou a hrubšie, aby.. neviem čo.
Cicušíky sú často menšie ako holka potrebuje. Takže sú tú dve možnosti – buď ich rafinovane podloží rukou alebo rukami, ktoré si vyťahuje až k brade, kým sa jej nespraví „čiarka“ na hrudi oznamujúca že sú „veľké“, alebo kúpi XS podprsenku, ktorú vypchá a... (teraz to príde) sfotí sa zhora. Áno priatelia, samotný akt dvihnutia ruky totiž dvihne aj hrudné svalíky, ktoré dvihnú celú podprsenku aj s náplňou a vyzerá to priam akoby ste jej pozerali do výstrihu z dvoch metrov.
Trendom poslednej doby sú našpúlené pery, aby čo najviac pripomínali riť. Ak si to neviete predstaviť a nemáte poruke zrkadlo, tak sa k výsledku dopracujete ľahko – sfoťte sa pri pití cez slamku a odmyslite si na fotke slamku. Fotky mi môžete zaslať na mail a ja prvých troch odmením. Ďalší variant pier má formu „úsmevná riť“, keď sa dostávajú do podoby, ako keby holka chcela vykakať frisbee.
Aby bol dojem z fotky čo najlepší „riť na tvári“ (tak budeme nazývať tie pery hej? a aby sa to ľahšie pamätalo, tak dám skratku RNT. To sa samo o sebe nepamätá ľahko, ale ak tam vložíme pár samohlások, tak dostaneme ReNáTa) má oblečené dole len gaťky. Nejaké s macíkom, alebo s nápisom detského charakteru typu „Queen Mary“ (nie táto, ani nie táto) Nezabúdajme, že gaťky nesmú byť naopak – osratým von.
Ešte postreh na záver, aby vám tento článok niečo okrem úsmevu na tvári dal – pokec má teraz vynovené profily, takže často vidíte aj priateľov osoby, ktorú si obzeráte. Niekedy u nich v albumoch nájdete jej fotky, ktoré ona nemá
kurňa, cem zohnať toho Paťa zo zábavy ale kuuuurva ja si nepametaám jak vyzerá...cheľóó ozvi sa
EMO fakt nemusím, ale tak každý má právo vybrať si štýl aký sa im páči. Ale emákov nemám rada. Ale scene štýl sa veľmi páči, niekedy je to už trochu prehnané ale páči sa mi to.
@59 no chlapec, normalne neverim ze si to sam vypotil. Nemas pocit ze si dost dospely na sledovani takychto veci na detoch a nasledne o tom pisat clanok ??
A k veci. Emo ci Scene ? Neni to jedno ? Vsetci su scene///
Mne osobne sa paci aj EMO aj SCENE .... Nic proti nemam sú to úplne odlišné ale pritom uplne rownake ,normalne štýly ako aj hiphop napr. Nech si kazdy oblieka co chce , a nech sa maluje ako sa mu paci je mi to jedno tak ako beriem nazor inych na mna . Ak sa mi aj paci emo , scene alebo hocico ine neznamena to ze kazdy kto si tak howorí ma nejak berie.... A s tými 13roč. pitchami len suhlasim je to ubohosť . Tak ako je ubohe vycapit si na net fotky niekoho ineho( NENAWIDIM FAKE! )
A tho tu nehoworim o tych blbcoch čo kazdeho alebo nejaky styl len kritizuje a pritom ani newie o čo ide... A nemusim typkow co scene spajaju s emo stylom co to s tym prosim was ma spolocne ?! SCENE NIEJE EMO!!! - ked widim nejaku 13r. trapku ako sa zo dna na den nahodi ako scene a wyhlasuje ake je ona emo . Tak to uz je wrchol wsetkeho ked tie akoze ,, emo alebo scene kids" doebu aj styl ktory bol uplne o niecom inom ... Emakow nieje wela zato takých akoze emakow je az moc pritom doma pocuwaju funko xD
Aaa s tou hudbou ... Nech si kazdy pocuwa co chce ale ked uz si teda howorí ze patrí do nejakeho štýlu tak nech poriadne a nech teda ak je emo sa podla toho aj riadi a nie ze si doma pusti rap , potom to uz nieje ziadne emo. ... Scene je uz o niečom inom ... Tam si kazdy počuwa co chce.
neriesim.....ale kamoska, ze minule v obchode videla babu s mamou a baba....mami ale tie ruzove gate mi musis kupit budem sceeeen (citaj ako vidis tak sme sa ze dost zasmiali a teraz si z toho hocikedy robime srandu....ale sak nech robi kazdy co ce
--Trash-- trefne nazory absolutne znehodnotene nevhodnymi vyjadrovacimi prostriedkami.. skoda, ze inak zaujimavu myslienku potopila zufala snaha o pobavenie citatela, ktora vsak v konecnom dosledku vyznela trapne, silene a, uprimne povedane, velmi lacne, a to prave pouzitim humoru pre podpriemerneho recipienta..
Tak ja som si tu prečítala mnohé názory. Hlavne o tom EMOe. Ja sama nie som EMO ani nić podobné, ale jedno viem. EMO nieje o rezaní žíl... a o tých sprostostiach čo tu večina píšete. A iba pár % populácie vie o čom to naozaj je. EMO nefajčí, nepije, neje mäso a v žiadom prípade nedroguje. A toto všetko tý čo sa na EMO hrajú nedodržujú. Každý , kto sa hrá na EMO má cigaretu v ruke. No a čo sa týka scene. To je obyč. štýl. Keď sa to niekomu páči heh... Ľudia si to často mýlia. A ešte niečo. Nie každý kto je oblečený v čiernom je EMO, SCENE či také niečo. Niekomu sa prosto páči čierna farba, alebo vyznáva punk štýl. A ktomu sa viaže ANARCHIA. A hlavne o tom ľudia nevedia absolútne nič! Neodsudzujte ľudí. Pretože niekomu sa nemusí páčiť ani Hip-Hop, niekomu zase Metal, Punk či Rock, iným zase páči. Koniec koncov každý sme iný, a každý máme právo vyznávať nejaký štýl. To by bolo všetko a ozaj že ja niesom EMO ani SCENE ani tak... to je iba moj názor na tú vec
vy ste pridrbany ludia abo co?? emaci sa nerezu aj ja som Emo ale emo neni o rezani rezusa len ghotici emo je len styl hudby nie o rezaniach ludia najskor pochopte potom nadavajte a co sa tyka scene je to uplne super styl ktory je o usmewe a nie o plakani ak si stale myslite zeemo je o rezani velmi sa mylite!!!
@78 je vtipne, ked 14 rocne deti rozpravaju o style, ktory existoval, ked som este ani ja poriadne nebol na svete a to som od tych 14 rocnych deti o 7 rokov starsi... Emo dnes uz neexistuje a kto si mysli, ze MCR, ci Fall out boy a ine mainstreamove sracky su emo, tak je pre mna este vacsi blbec ako tie decka co si rezu zily.
V prvom rade by som cela povedat ze scene a emo je jeden velky rozdiel , ktory si mnoho ludi este plete. Scene ludia su veseli a plny srandy ktory si vedia uživat život. U emakov vela ludi pise ze je to uplny opak scene ...ae zarove ani neni . O emo ludoch si vela ludi mysli ze su sami depkari ..a že si len rezu žili....ale to je blbost, emo ludia len zivot vnimaju viac emotivne - to je cele. taak si to lidicky pls neplette.
Môj názor je že Emáci alebo emáčky sú všetki ako jeden človek všetci sa opičia a niektorý sa poriadne ani nedajú rozoznať. Myslím že je trápne chodiť furt zo sklonenou hlavou a byť stále v depke...je trápne trápiť sa ,ubližovať si a vo viacerých prípadoch ničiť sa len preto že to robí nejaká zmachlená prefarbená baba na fotke o ktorej nevieš nič...
Nemám nič proti ľuďom ktorý si hovoria Emo a majú svoj štýl ,ale mám veľa proti ľuďom ktorý si vravia Emo a pritom sú to len lacné napodobeniny.Dokonca keď sa ich opýtate na zmysel toho všetkého ani nevedia odpoveda´t to ma naozaj dokáže poriadne rozosmiať a tak isto aj mňa kôli nim stále volajú Emo pretože používam lak na vlasy tupírovací hrebeň a čiernu ceruzku no a pritom som sama sebou a vôbec sa nesnažím byť ako niekto...
Narozdiel od Scene .Scene je každá iná v "pravidlách" síce hlúpich ale určite nie debilnejších ako majú emo je napísané že majú bť priateľské a farebné a hlavne že majú byť sami sebou no a preto sa pýtam čo je lepšie?Keď sa každý snaží byť ako jeden alebo keď je každý sám sebou ? zamyslite sa
Čo to tu čítam, tak sa tomu skoro nikto nerozumie ... Proste EMO je o tom keď majú problémy so životom a majú chuť si ubližovať ... a SCENE je dizajn ... keď sa vám to nelúbi tak to neriešte proste je to vec tých ľudí ... Sú takí akí sú a je to ich vec tak to neriešte Len môj názor
Ja prosti Emo ani Scene nič nemám a Scene sa mi celkom páči...ale nie keď majú trojmetrové vlasy a sú ovešané jak vianočný stromček
A ako tu už niekto spomínal Emo bolo kedysi normálny štýl ale teraz sa to dojebalo....Emáci sa nerezali ani nič a teraz "Ja sa chcem tak strašne zabiť bože idem skočiť!!" to dosť leze ne nervy.....
ja sama som scene a neni to nič pretože scene neni ako EMO... emáci sú vždy v čiernom maju bláznivé uučesy su zmalovanyy ako pokémoni a režú sa jak by sa im dačo stalo.. ae scene je inéé.. máš taký istý bláznivý účes ...ALE! nosíš čo najviac farieb, maľuješ sa.. ale *normálne* nje ako pokémon.. a robíš bláznivéé veci... podla mna je to celkom f pohode, a ani účes neni fyzicky náročný.. ja som sa strihala sama... ak chcete vidiet niektoré moje fotky čo som ako scene.. (a njesom scene dlho) tak čekujte na pokeci nick *RaDuS_iq*
Veľa ľudí si štýl Scene pletie s EmO. Rozdiel je v tom ze Scene je o farbách kdež to EmO nosí hlavne tmavé farby. A tiež Scene sú stále veselí a počúvajú len čo chcú. A EmO sú smutný, niekedy si dokonca podrezávajú si žily. Scene motývi na oblečení sú hello kitty,soopy,twetty.....no proste disney postavičky. EmO je hlavne vnútorný štýl je o vyjadrovaní svojich pocitov. Scene sa zamýšľa viac na oblečenie. A to že Scene majú extravagantne urobený účes....alebo že majú radi disney postavičky a tak.......nechápem prečo musíte odsudzovať štýly ľudí. Si Emo?? tak buď je to tvoje rozhodnutie. Si Scene?? je to tvoj štýl..... A ešte niečo keď sa tu priznávate že si Emo alebo Scene tak potom o vás pochybujem pretože Emo aj Scene nerozprávajú aký štýl sú. Proste sú sami sebou...tí ktorý sa tu priznávajú sa iba hrajú na niekoho alebo sa snažia byť niečím....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
no a k teme: tak to oldschool emo :d alebo ako to nazvat malo krasnu myslienku,len sa to dojebalo pozer detmi :d a scene kids ehm dalsi vyumelkovani ludia ehm inak vdaka tomu emo boomu pocuvam denne ze aj ja som emo :d ako to uz normalny clovek ani ofinu mat nemoze :d
scene = pozer
pozer = no brain people...
Ja sice EMO ani scene niesom (jaj ale keby tak polovica ludi tuna vedela co to znamena...ale to uz je ina kapitola), ale sympatizujem s tym stylom a nieje na tom nic zle, ak sa nejedna o male trinastrocne pice ktore chcu byt in a vyvesaju si na net fake fotky...
... podla mna je to uplne jedno ci ne ...??
Famous last words from st. AnarchyLove aaale neee
U Gothic by som skôr povedal že hrizú ve´d u jednej my veľa nechýbalo a spieval by som Soprána.... Zato si už zo žiadnou Gothičkov nezačnem orál.....
článok o jeblinách
Úvaha na tému „fotografie dievčat“, ktoré vyvolávajú úsmev na perách. Dnes som sa zdržal na pokeci dlhšie ako som pôvodne chcel, mal som tam pár príjemných dialógov a skoro som získal ďalšiu atraktívnu... (tento krát) prácu. Potom som sa akosi zarozprával v inej osobe a prezeral si fotky užívateliek.
Člán ok o „čajách s fotkami“. Už samotný pojem „čaja“ je pre mňa úsmevný. Predstavujem si pod tým mladú nalpu, čo má zuby ako noty na bubon a pri telefonovaní robí bubliny z Hubba-Bubba. Čuduj sa svete, ako som sa tak porozhliadal, takých obdobných čají (alebo ak chcete holiek) je neúrekom.
Superfa jnúžasný cool nápad je uchopiť nejaký lacnejší mobil, vliezť do úzkej chodby, kde je najmenej svetla v celom byte a najväčšie zrkadlo. Priblížiť sa tak, aby bolo vidno čo najviac detailov tváre a ... kúrnik, blesk presvetlil polovicu fotky! No, kto by to bol povedal však. Možno keby na fyzike dávala pozor a nerobila „krezbyčki“ ktoré poputujú do ďalšieho albumu... V každom prípade, fotky pred chodbovým zrkadlom s bleskom sú „in“.
Kostým. By mal obsahovať najlepšie topánky, aké sú v dome. Kapce z baraních črievok neurobia dojem, potrebné sú aspoň podpätky. Nevadí, že sú z prvého sv. prijímania, veď móda sa každých 10 rokov vracia však. Čižmy k tričku na ramienka tiež vypovedajú o „spontánnom“ portréte (neviem si spomenúť, v ktorom ročnom období sa táto kombinácia nosí). Doplnky vo forme umelohmotného hmyzu vo vlasoch sa nosia. Počnúc lienkami, končiac živým kvetom, ktorý si asi dajú do vlasov v očakávaní, že priletí živý hmyz a tromfnú ostatné holky z pokecu.
Doba pokročila, EMO líčenie dorazilo aj do takých častí ako Jovsa, Hrochoť, Majcichov alebo aj Dolné Orešany. Takže hor sa založiť oheň na záhrade a so získaným uhlím si zmaľovať tvár na drsňáčku, nakoľko najbližšia drogéria je až v okresnom meste a v embéčke chýba benzín. K tomu neodmysliteľne patrí obočie, ktoré ako som postrehol sa maľuje v poslednom čase asi centrofixkou a hrubšie, aby.. neviem čo.
Cicušíky sú často menšie ako holka potrebuje. Takže sú tú dve možnosti – buď ich rafinovane podloží rukou alebo rukami, ktoré si vyťahuje až k brade, kým sa jej nespraví „čiarka“ na hrudi oznamujúca že sú „veľké“, alebo kúpi XS podprsenku, ktorú vypchá a... (teraz to príde) sfotí sa zhora. Áno priatelia, samotný akt dvihnutia ruky totiž dvihne aj hrudné svalíky, ktoré dvihnú celú podprsenku aj s náplňou a vyzerá to priam akoby ste jej pozerali do výstrihu z dvoch metrov.
Trendom poslednej doby sú našpúlené pery, aby čo najviac pripomínali riť. Ak si to neviete predstaviť a nemáte poruke zrkadlo, tak sa k výsledku dopracujete ľahko – sfoťte sa pri pití cez slamku a odmyslite si na fotke slamku. Fotky mi môžete zaslať na mail a ja prvých troch odmením. Ďalší variant pier má formu „úsmevná riť“, keď sa dostávajú do podoby, ako keby holka chcela vykakať frisbee.
Aby bol dojem z fotky čo najlepší „riť na tvári“ (tak budeme nazývať tie pery hej? a aby sa to ľahšie pamätalo, tak dám skratku RNT. To sa samo o sebe nepamätá ľahko, ale ak tam vložíme pár samohlások, tak dostaneme ReNáTa) má oblečené dole len gaťky. Nejaké s macíkom, alebo s nápisom detského charakteru typu „Queen Mary“ (nie táto, ani nie táto) Nezabúdajme, že gaťky nesmú byť naopak – osratým von.
Ešte postreh na záver, aby vám tento článok niečo okrem úsmevu na tvári dal – pokec má teraz vynovené profily, takže často vidíte aj priateľov osoby, ktorú si obzeráte. Niekedy u nich v albumoch nájdete jej fotky, ktoré ona nemá
kurňa, cem zohnať toho Paťa zo zábavy ale kuuuurva ja si nepametaám jak vyzerá...cheľóó ozvi sa
Je to dosť výstižne....
A k veci. Emo ci Scene ? Neni to jedno ? Vsetci su scene///
Dobre ráno moulo chlapi nikdy nedospievajú...
@0 nemam ani sajny co je scene..
Môj názor je že Emáci alebo emáčky sú všetki ako jeden človek všetci sa opičia a niektorý sa poriadne ani nedajú rozoznať. Myslím že je trápne chodiť furt zo sklonenou hlavou a byť stále v depke...je trápne trápiť sa ,ubližovať si a vo viacerých prípadoch ničiť sa len preto že to robí nejaká zmachlená prefarbená baba na fotke o ktorej nevieš nič...
Nemám nič proti ľuďom ktorý si hovoria Emo a majú svoj štýl ,ale mám veľa proti ľuďom ktorý si vravia Emo a pritom sú to len lacné napodobeniny.Dokonca keď sa ich opýtate na zmysel toho všetkého ani nevedia odpoveda´t to ma naozaj dokáže poriadne rozosmiať a tak isto aj mňa kôli nim stále volajú Emo pretože používam lak na vlasy tupírovací hrebeň a čiernu ceruzku no a pritom som sama sebou a vôbec sa nesnažím byť ako niekto...
Narozdiel od Scene .Scene je každá iná v "pravidlách" síce hlúpich ale určite nie debilnejších ako majú emo je napísané že majú bť priateľské a farebné a hlavne že majú byť sami sebou no a preto sa pýtam čo je lepšie?Keď sa každý snaží byť ako jeden alebo keď je každý sám sebou ? zamyslite sa
A ako tu už niekto spomínal Emo bolo kedysi normálny štýl ale teraz sa to dojebalo....Emáci sa nerezali ani nič a teraz "Ja sa chcem tak strašne zabiť bože idem skočiť!!" to dosť leze ne nervy.....