stotožňujem sa s @semhamforas
Možno dodatok: potom napíše blog, ako sa zo všetkého dostal, a snaží sa držať, samozrejme, že mu to ohviezdičkuje 1000 ľudí a on potom bude mať vysoké ego, že toto je skutočný život.
@acvd43xa7w tak lebo on mával blogy s veľkými počtami ohodnotení a akosi tu už dlho nevidím nič čo by prekročilo najbližšie čísla okolo 10, max 20 ale to už som prekvapený že sa našlo toľko ľudí, ktorí si čítajú na novom B blog a ešte ho k tomu aj ohodnotia
celkovo niežeby nejak záležalo na počte hviezdičiek, ale vyvoláva to aspoň pocit, že človek má nejakú fanušikovskú základňu pre ktorú môže písať a celkovo sa aj celkom selektujú tým zaujímavé (nemusia byť dobré) blogy od tých všedných (samozrejme výnimky) a momentálne tie blogy, a birdz stojí na ostrí noža kedy to všetci rapídne opustia
@poke podla mna najvacsi problem je v tom, ze temy, na ktore tu blogujeme, su uplne nezaujimave, vsetky o tom istom. na jednej strane je fajn sa vykecat, cloveku to pomoze, ved aj ja to robim, ale nikoho to nezaujima. navyse, je to pisane nudne.
@acvd43xa7w tak pochybujem, žeby sa tu niekomu chcelo čítať poviedky, ako podľa mňa by to bolo hrozneee fajn, ale tak ľudia si sem idú oddýchnuť a také veľké celky neviem či by chceli vstrebávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Možno dodatok: potom napíše blog, ako sa zo všetkého dostal, a snaží sa držať, samozrejme, že mu to ohviezdičkuje 1000 ľudí a on potom bude mať vysoké ego, že toto je skutočný život.
Takže nebojkajte, už žiadne srdcervúce blogy ohviezdičkované 1000 ľuďmi z ktorých bude mať vysoké ego, že toto je skutočný život
..fakt?
Ale akosi si Myslim že nie
@poke preco si to myslis, a preco tuto temu vytahujes na nevhodnom mieste?
celkovo niežeby nejak záležalo na počte hviezdičiek, ale vyvoláva to aspoň pocit, že človek má nejakú fanušikovskú základňu pre ktorú môže písať a celkovo sa aj celkom selektujú tým zaujímavé (nemusia byť dobré) blogy od tých všedných (samozrejme výnimky) a momentálne tie blogy, a birdz stojí na ostrí noža kedy to všetci rapídne opustia