@frflos joj moj peknýčože sa Ti stalo? normálne si spravil len jednu chybu, náhly poryv nečakanej inteligencie? výborne, len tak čdalej, možno to raz dotiahneš z dementa na polodementa, potom Ti možno vzdám hold.. ale ako tak nad tým rozmýšľam, asi Ti radšej vzdám facku, určite je pre teba vhodnejšia
More kroť svoje činy, hoď si to z okna, v lete porozmýšľaj nad vlastným životom a uvidíš, že skôr ako dpoadneš dospeješ k tomu že sa Ti tu naozaj neoplatilo žiť, a že si neskákal zbytočne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja som z toho v piči normálne.. porád mi z toho nechet na kokote narástol more
Zostaň sedieť na ritnom venci a nejeb sa tu, nemá to žiadnu cenu
Mamka pozdravuje, a odkazuje že tvoj tatko má malý kokot..
Hneď mi bolo jasné že ty nemôžeš byť normálny človek, že musíš byť s niečím krížený, ale že práve s klokanom?
Nedupali Ti malé klokaníčatá po hlave keď si ešte bol malý? Dosť tak vyzeráš
More kroť svoje činy, hoď si to z okna, v lete porozmýšľaj nad vlastným životom a uvidíš, že skôr ako dpoadneš dospeješ k tomu že sa Ti tu naozaj neoplatilo žiť, a že si neskákal zbytočne.
ou pekne si mu naložil ale aj s tou kukuricou to nebolo zlé nie? ale ešte sa mám čo učit