inac ked bolo v telke to dievca ktore zabil ten kkt tak citali jej blog z birdzu....nech skusia nejaky schizov blog precitat ked bude v krimi novinach ako hladany
A ak áno, kto vie.. Kto z vás by sa odvážil na niečo také? Ujsť z domu, fajn. Ale zabiť sa? To nie, myslím, že ani on nie je dosť silná nátura na to aby to urobil..
@mort o___O kto spominal ze sa ide zabit? podla vsetkeho bol dneska doobeda este prihlaseny na birdzi takze to ze je dva dni nezvestny neznamena ze je niekde obeseny alebo ze teraz z neho v cine varia polievku
Len mimochodom, pe všetkých čo na "rozlúčkové blogy, statusy a fóra" píšu trápne odkurové komentáre, ak je to on, tak je sčasti aj vaša vina, že odišiel, keby sa ho niekto zastal, nestalo by sa to, verte mi, tak čo už ste spokojní ?
OMG šak to bola jeho volba že odišiel, nikto z nás ho nenútil, čo tu vy zas dávate? asi na to mal dôvod, keď to spravil a má ťažko v piči, kto sa tu teraz bude dušovať, jak mu chýba a jaký bol super
podla mňa teraz niekde sedí vystrelený a je mu fajn.. má piči.. dokedy, to už neviem, ale všetko je to jeho vec, tak tu nedramatizujte
nic si nespravi.. proste odisiel z domu.. mozno ho to po tyzdni prestane bavit, alebo si zariadi novy zivot.. tak to jednoducho chodi, od problemov sa uteka..
Schiza mám celkom rada, ale tak @12 (a niekoľkí iní)...uberlol, trošku čítať. Hľadajú ako nezvestného, nie zločinca, a ostatný blog tiež nebol práve list na rozlúčku.
strasne casto sa tu spomina slovo fetak a fetovat.. co vas kurva do toho ? co vobec to tu riesite dopice ? podla mna to je uplne v poho uprimny typek, aspon co som cital/pisal/videl
@hnisko ty si dalsi, teba ja idem uniest do karcmy
@antifunebracka ja som zase teba videl sa v podobnych forach ozyvat hlavne slovami fetak a neprislo mi to tiez ani zaujimave ani vtipne, staci ti takato odpoved ?
@n0win0u asi preto, ze fetakov nemam rad... nemaju miesto na tomto svete a nevidim jediny dovod, preco ich tolerovat ak by si vedel, co robia s rodinou a blizkymi, uvazoval by si podobne
@antifunebracka stavim sa, ze fetaci nemaju radi teba no vidis a pre mna napriklad miesto na tomto svete nemaju nacisti a su tu a keby vies, co ti dokazu robit s rodinami. proste toto je taky pohlad, ze uhm dobre.. ale nesolvuje to nic absolutne a pride mi to ako osocovanie iba z tvojej strany, nech uz je to mierene na kohokolvek, ked vies o nom hovno, tak neviem no.. kazdopadne rob si co chces.. nechcem uz toto riesit v tomto fore
@jemino možno by sedelo, len neviem je tu aj nejaký iný schizoofrenik ? lebo niekedy v zime som si čítala fóra na jednej stránke, úpplne odveci birdzu a už tam sa skloňovalo jeho meno.. ak si dobre spomínam.
Podla mna to je tak, ze kazda super hviezda sa jedneho dna musi vytratit, aby na svojej smrti zarobila este viac. Bol to Elvis, bol to Jackson, teraz to je nas Schizoo!
Okej, cize podla tejto mojej logiky je na rade @zajko30
@80 a uz je aj konspiracna kktina na svete urcite ho uniesli ti co ho sledovali a teraz ho niekde v cine nutia zalievat ryzu a ten posledny blog pisali zanho aby to vyzeralo ze odchadza sam a dobrovolne -.-
Ľuďom jebe originál ma chytili dve pojebané hodiny predtým ako som mal nasadnúť na vlak a vypadnúť do piče z pojebaného slovenska kvôli tomu že rakle sa nestarajú o vlastné veci
@antifunebracka tebe keď sa do piče niečo nepáči tak žer kokot po koreň a nestaraj sa o veci do ktorých ťa je kokot okej moj?
@schizoofrenik kriste ved si dospelý,máš nárok sa spakovať nie? či si po ceste ukradol kus lešenia? tiež kurva nechápem,čo sa ľudia nestarajú os voje veci.. Tu sa s tebou polka birdzu rozlučila a polka ťa oplakala .. to je život svine pokrytecké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
...to čoo?
A ,,najlepšie" sú tie komenty pod blogom. Milujem takých ľudí. Ak sa mu niečo stane, tak potom to ich pá-pá a podobne bude fakt úchvatná rozlúčka.
@etelnair Ona tu mala blog?
@23 volakedy mal, zmazal
Snáď nie...
A ak áno, kto vie.. Kto z vás by sa odvážil na niečo také? Ujsť z domu, fajn. Ale zabiť sa? To nie, myslím, že ani on nie je dosť silná nátura na to aby to urobil..
podla mňa teraz niekde sedí vystrelený a je mu fajn.. má piči.. dokedy, to už neviem, ale všetko je to jeho vec, tak tu nedramatizujte
..kvak..
@schizoofrenik si to ty?
Každopádne nikto ho nemôžte posudzovať, keďže všetci vieme o jeho živote holý oný...inak bude mi tu chýbať...
Snáď si nič nespravil...
Tu nerobte drámu. Veď v poslednom blogu nepísal že sa ide zabiť ani nič (aspoň ja som to tak nepochopil).
No a ďalej sa mi potvrdzuje jedna moja psychologická teória ktorú sem písať nebudem. Pretože niektorí ľudia by to asi ťažko znášali
ale zas nedramatizujme
Inak keďže daný človek nech je to hocikto bol naposledy videný na ulici B. Björnsona v PD, tak by v tom mohol mať prsty Meliško Trápne už, viem
Vek ma neprekvapuje, veď chodí na SŠ.
A snáď sa mu teda nič nestalo
prečo? =/
hej, je to on. snáď je všetko OK.
@hnisko ty si dalsi, teba ja idem uniest do karcmy
A inak dufam ze to neni on , neni to zly chalan.
Okej, cize podla tejto mojej logiky je na rade @zajko30
A nechápem ako tu môžu byť takí príšerne cynický ľudia -.- Alebo dobre, chápem, môžu takí byť. Ale načo to píšu?
takze tazko povedat ktora varianta je ta spravna...
Fórum či ho sledujú..
teraz to už neviem na FB nájsť, tie jeho príspevky, možno zrušil FB...
Ahoj mama!
no ja umrem, máš po piči chalan, najdem si ťa a ťa s láskou pretiahnem až sa ti bude čkať.........filip
@antifunebracka tebe keď sa do piče niečo nepáči tak žer kokot po koreň a nestaraj sa o veci do ktorých ťa je kokot okej moj?
rozhodol som sa odísť preč, preč z falošného mesta, preč zo skurveného života, preč od podvrátených pováh ktorými som obklopený, peč od všetkého.
Problémy sa na mňa tlačia z každej strany, čochvíľa by ma rozdrapili, a tak som sa to´rozhodol proste skončiť.
Skutoční priatelia padajú jeden za druhým, a tých falošných okolo seba nepotrebujem.
Nemám dôvod sa tu ďalej zdržiavať, chcem sa zobrať, dofetovať sa ako ringla a odkráčať čo najďalej od všetkého.
A to dnes aj spravím.
Tak teda soy BIRDZ majte sa tu fajn