Scio je biznis. Ak chceš dobre spraviť ich testy, najjednoduchšie je kúpiť si ich materiály. Alebo zohnať, prefotiť. Svoje materiály majú prispôsobené tomu, ako robia testy, takže keď sa budeš pripravovať z ich učebnice, nebudeš prekvapený štýlom otázok na teste a obsahom učiva, ako niektorí tvoji kamaráti, ktorí sa budú učiť kopu vecí zo stredoškolských učebníc zbytočne a aj tak možno netrafia to, čo tvorcov scio zaujíma.
Týmto nechcem nikoho zhadzovať, ani naopak, robiť reklamu, ale je potrebné sa na to pozerať realisticky - scio je aréna, z ktorej úspešne vyjdú dve skupiny ľudí - veľmi šikovní, a veľmi bohatí.
Nepodaril sa ti termín? Zaplať si ďalší. Chceš vedieť, aké druhy otázok na teste budú? Kúp si učebnicu. Chceš si to vyskúšať nanečisto? Zaplať si online test alebo si kúp zoznam cvičení.
Všetko je len biznis. Každopádne veľa šťastia na skúškach.
@danielaxoxo no nakoniec na žiadnu školu kde chcú scio si prihlášku nedávam, ale ako tá príručka je fajn v tom, že trocha ťa to navedie ako riešiť napr. ten logický oddiel a podobne..no mne to trocha pomohlo, ale tak kto nemá v hlave, tomu príručka nepomôže..
Vobec som sa nepripravoval(na nete su asulen ceske scia takze aj keby som chcel) a mal som 98 alebo 96 logicka a najhorsiu som mal z argumentacnej(nieco cez 80) easyy job.ale vraj kamoska mala okolo 15 tak ked si uplne vymleta tak nechod. a neviem ani naco sa chces pripravovat.bud vies a vidis v tom nieco alebo nie.a na princip staci pozriet vzorove cree ulohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Týmto nechcem nikoho zhadzovať, ani naopak, robiť reklamu, ale je potrebné sa na to pozerať realisticky - scio je aréna, z ktorej úspešne vyjdú dve skupiny ľudí - veľmi šikovní, a veľmi bohatí.
Nepodaril sa ti termín? Zaplať si ďalší. Chceš vedieť, aké druhy otázok na teste budú? Kúp si učebnicu. Chceš si to vyskúšať nanečisto? Zaplať si online test alebo si kúp zoznam cvičení.
Všetko je len biznis. Každopádne veľa šťastia na skúškach.
čo za príručku ?
a robila som TSP/OSP
a mám toto tuším
» scio.cz/nsz/tistene-pub...
@weny
som pozeral ale nenašiel som žiadne VSP testy iba OSP - česky to veľmi nechcem