Dneska ráno sa mi podarilo po dlhých predlhých rokoch vstať z postele v sobotu pred siedmou..neviem čim to bolo,ale podarilo sa.. som si pustila telku,navarila kakavko a pozeram ,že dáávaju scooby doo tak mi prišlo smiešne ,lebo
Tom a Jerry, Káčerovo, Rchla rota, Timon a Pumbaa, 101 dalmatíncov, pokemon,... fuuu toho bol : a ak to nahodou vidim aj teraz si kuknem ale tak skoro sa mi vstat nedari nikdy
Ja tiez som vzdy vstavala kvoli rozpravkam, ale teraz uz sa mi vstavat nechce a spavam dlho A tiez som mala rada Scoobyho, Flinstonovci, Tao Tao, Gumkaci...
Inak neviete nahodou niekto ako sa volal taky serial, kde boli tusim take krasne malinke zazracne lietajuce poniky? Tak nadherne ilustrovane to bolo, som to pozeravala ked som bola este veeelmi mala a hrozne som chcela mat tiez takeho konika, ci ponika ci co to bolo
scooby rulez... potom si velmi dobre spominam na rychlu rotu chipa a dejla a akesik piratske cosi... cierny korzar alebo nieco take... a este nezvycajne dinosaury... rozmyslam, ze by to chcelo pohladat a nastahovat
ja viem ze chodi scooby doo Raz som to cez tieto prazdniny videla, ale chodi aj hannah montana, phinias and pherb ale ked som bola mala som pozeravala vacsinou supermax alebo take fakt stare rozpravky ako pa a pi z macacej planety, matko a kubko a tych zajacov z klobuku
a potom som presla na flinstonovcov, kacerovo, rychla rota
haha pameta si niekto lietajuce medvediky, ale Binky Bill, to boli vazne blbosti, potom este nieco s dinasarami
ja som pozeral Schoobyho tiez, kacerovo mi prislo strasne trapne, ale Kacera Donalda som poctivo kupoval kazdy druhy tyzden, 44 korun stal vtedy potom este Miazgovcov, a Wunch Punch si pamatam a Bojite se tmy ? - to bol trhak vtedy urcite som polku este zabudol vela toho bolo napr. Oggy a svaby, Looney Tunes, Flinstonovci, Bol raz jeden zivot, Pockaj zajac, a samozrejme Simpsonovci
Je moje detske staré časy škoda že už nebýva Kakao Vanek a Adamec potom moje rozprávečky ako Záhady školy holsey,Pokémon na STV 1,Tom a Jerry mala som to na kazete,Markizáčik-večeníček na markíze,Káčerovo,Gombík,Bútľavka,...relácie na ktoré sa nezabúda.Alebo ešte Lietajúce medvedíky,Gumkáči,a aj tak najlepší serial boli Animations od firmy Warner Bros.Tak som si pekne krásne zaspomínala na tie sladké detské časy a vtedy som stavala 7:00 aby som všetko stihla.
@michelangelo89 Ani mne sa nepacil serial Kacerovo, ale casopis Kacer Donald som zboznovala som to precitala cele do posledneho pismenka aj niekolko krat nez vyslo dalsie cislo
No, počkaj zajac !, A je to =D to som pozerávala najčastejšie a milovala som to =D ešte keď som bola mladšia tak Požiarníka Sama som hltala a teraz si myslím, že bol gay =D =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Alebo zeby sa mi to cele len prisnilo?
a potom som presla na flinstonovcov, kacerovo, rychla rota
ja som pozeral Schoobyho tiez, kacerovo mi prislo strasne trapne, ale Kacera Donalda som poctivo kupoval kazdy druhy tyzden, 44 korun stal vtedy potom este Miazgovcov, a Wunch Punch si pamatam a Bojite se tmy ? - to bol trhak vtedy urcite som polku este zabudol vela toho bolo napr. Oggy a svaby, Looney Tunes, Flinstonovci, Bol raz jeden zivot, Pockaj zajac, a samozrejme Simpsonovci