Bullet For My valentine- niekto tvrdí, že je to EMOcore, keďže osobne neznášam EMO ale BFMV sa mi páči, prikláňam sa k druhej verzii, že je to Metalcore.
diky ludia tieto kapelky uz dlho poznam ale aj tak diky za vase komenti len cem dodat ze volakedy som aj ja pocuval emo ale uz ma to dost davno omrzelo a viem ze BFMV neni ziadny emoCORe podla mna je to taky slabsi metal s dost dobrymi SCREAMAMI...
tie nové HC kapely nejako nemajú nič spoločné s tým starým HC ale to som zistil až keď som sa dostal k normálnemu hard core lebo tie nové hc kapely sú viac menej v emo naladení
Blessthefall,Bring me the horizon,Drop dead gorgeous,As i lay dying,I am ghost,Underoath,Alexisonfire,From first to last,Endstand....toto si vypocujte....fakt nebudete lutovat
BFMV je melodicky metalcore...od emocoru to ma daleko jak Marlborky od Golden Gatov XD BTF je metalcorove screamo...sak afektovane emo vokaly striedane s growlami..FFTL je post-hardcore ale post-HC sa ciastocne radi pod emo...teda vacsina tich kapiel ma ofiny zastrcene az v opaskoch a co sa fakt oplati pocuvat je Killswitch Engage,Parkway Drive,August Burn Red,Caliban,As I Lay Dying,The Devil Wears Prada,Five Pointe O,Heaven Shall Burn..novy album nema jedinu chybu,I Killed The Prom queen,Machinemade God,Sonic Syndicate...ale tich kapiel je milion
huh, tak I Killed The Prom Queen, Caliban a All Shall Perish som mal moznost vidiet nazivo, a je to vazne ppc zostava. Ale moje srdce stale zatial patri As I Lay Dying
BringMeTheHorizon ... tak to je screamo 100% xD xD
OTEP ... tak tuto kapelku vazne odporucam ... je to zaradene ku metalu xD ... no ta zenska vie inac screamovat xP ...
z hardcoru dávali minule na _FM-ku slovákov ABHORRENCE, celkom dobré to bolo z metalcoru AS I LAY DYING, BULLET FOR MY VALENTINE, TRIVIUM, čítal som že aj CHIMAIRA, KILLSWITCH ENGAGE sú dobré
Ak by vas zaujimala jedna Ružomberska kapela ktora hra daco scream-u sa pribilžujuce tak si kuknite www.myspace.com/kapelafaith .... anglicka tvorba a ak by bol zajem o mp3 tak napiste na azete na takyto isty nick Pindomlyndo a poposelam.......tarara
red by som podotkol ze v bring me the horizon neni zadna zena ale je to chlap a neni to zaradene k metalu je to death core by som povedal ze blizi sa to najviac k tomu...a hej maju dobre songy ale co som si vsimol rifiky sa im dost casto opakuju ale to neva no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
..aj ked si myslim ze dost vela ludom by vadilo ze su Christian kapela.
btw. prečo spominate furt emo? mi to pripada už ako poza ked niekto napise ze neznasa emo aj ked to možno nikdy nepocul.
HC, teraz som stahoval : The autumn offering, Dying fetus, A skylit drive.....ale ta prva je fakt dobra
Ale mozno je to nieco zmiesane
HOPES DIE LAST(screamo/post-hardcore - Vatican/Italy)
STEPASIDE(alternative/emocore - Humenné / Slovakia)
vstupenky v predpredaji: 159,-Sk
vstupenky si bude mozne zakupit si v Metheore a na tel. cisle: 0907 900 078 (pre Kosice) a 0915 303 225 (pre Presov)
na mieste: 199,-Sk
vstupenky limitované na 200 kusov
time: 18:00
nefajciarska akcia
METHEORA ROCK PUB
KOMPLEX HVIEZDA
HUMENNÉ
www.myspace.com/metheorarockpub
OTEP ... tak tuto kapelku vazne odporucam ... je to zaradene ku metalu xD ... no ta zenska vie inac screamovat xP ...