ahoj, no ja tu bývam..tento rok (síce zachvíľu odchádzam ..ale ja som spokojná..je tu písací stôl, net (hoc pre 3 osoby 2 prípojky), aj jedáleň, čo je super a nesťažujem sa ..a 2x som si tu bola prať..a je to na žetóny (na pranie, aj na sušenie) a jediné čo si musíš doniesť je svoj prací prášok, príp. aviváž ..a do ubytovacej časti sa vchádza cez turniket tým, že priložíš isic
@jana2710 je moja spolubývajúca no ja tu bývam už dva roky a čo je najlepšie na inráku je že je najtichší v celej Nitre, nikde nemusím cestovať MHD lebo mám všetko hneď blízko aj školy, každá izba obsahuje kúpeľnu so záchodom..kúpeľna vyzerá celkom fajn oproti iným intrákom čo som videla predtým..je tu pokoj väčšinu času, prať sa dá dole aj sušiť, stojí 1 euro pranie, euro sušenie a treba sa dopredu spýtať či je voľná práčka..oni ti dajú už tie žetóny ako janka spomínala..ale tak strašne závisí aj od toho, že aké dostaneš spolubývajúce či sa budeš cítiť fajn a či nie
a inak dolne poschodia maju aj novu podlahu a novy nabytok, a 3 stoly pre kazdu jednu..ja byvam na 8mičke u nas je to inakšie kus ale tiež celkom v pohode i keď by som uvítala vlastný stolík, ale 8mička má zase super výhľad
@zeriavka a koľko platiš na mesiac ubytovanie na tom šd Nitra mesačne ??... bo kdesi som počul že je to drahe .. a že je ťažké sa tam dostať na ten intrák ...zohľadňujú kilometre a pod...
@milotka507 no to je dosť na to že až tri postele v izbe to potom asi aj to stravovanie bude o čosi drahšie ale neviem . Zase na živote hovoria že hrozné podmienky ale lacnejšie ale zase ďalej od FPV Ukf
@cmelo4772 zobor je daleko ale je este lacnejsi ako nitra a myslim si ze celkom pekne zariadeny...
ŠD Nitra nie je az taka draha 59 Eur je idelana cena ved ked si zoberies ze na private zaplatis 85 eur a tiez za 3-postelovu izbu tu aspon usetri a strava strava v skole sa pohybuje podla toho ake jedlo si objednas ked sladke 0,90 Eur ked z bravcoveho maska alebo nejake cestoviny tak 1,53 a ked z kuracieho maska tak 1,85 kde sa najes v NR do dvoch eur asi nikde v mlynoch za 3 ecka a vysie oplati sa chodit na obedy a vecere
@cmelo4772 od FPV je to 5 min od intráku ŠD Nitra @cmelo4772 to za 90 centov nemusí byť len sladké (palacinky, buchty, koláče...), ale aj halušky s rôznymi príchuťami, bryndzové, tvarohové a pod. a k tomu je aj polievka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
..s takouto koncovkou:
ŠD Nitra nie je az taka draha 59 Eur je idelana cena ved ked si zoberies ze na private zaplatis 85 eur a tiez za 3-postelovu izbu tu aspon usetri a strava strava v skole sa pohybuje podla toho ake jedlo si objednas ked sladke 0,90 Eur ked z bravcoveho maska alebo nejake cestoviny tak 1,53 a ked z kuracieho maska tak 1,85 kde sa najes v NR do dvoch eur asi nikde v mlynoch za 3 ecka a vysie oplati sa chodit na obedy a vecere