vieš šo roxanie, intráky UMB sú celkom v pohode, a luxusné, ak ich porovnám s tými v Bratislave......ja som 3 roky bývala na ŠD4 na ekonomickom intráku a nič sa mi nestalo, treba si zvyknúť ale vždy je to lepšie ako keby ti po izbe behali male zvieratká a momentálne na všetkých intrákoch vymieňajú okná tak to určite bude ešte lepšie
ja som bývala na ŠD 1 na Tajovského, v tej vyššej budove (10 poschodí).. na úúplne najvyššom desiatom poschodí a podľa mňa sa to celkom dalo, oknám by sa možno dalo čo-to vytknúť a tiež sprche, ale viem aké sú podmienky napr. v BA takže oproti tomu to bolo fajn (občas-často nefungujúce výťahy - a z najvyššieho 10.poschodia ísť hore, dole, nebola sranda) ale počula som, že teraz to tam vynovili, jednu časť, tak určite to bude v pohode..
ahoj, ja idem na PT aj+šj, a tiež na ŠD 1 uvidíme ako to tam bude vyzerať, ale isto to nebude také hrozné. Ja som skôr zvedavá na profesorov a aké náročné to bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme