Napríklad tam nájdeš nejaké informácie a máš pod tým aj diskusiu, že ako ho vnímajú iní a aj takí ľudia, čo si ho už kúpili.
Nič proti tvojej diskusii, ale ten link dávam preto, lebo tu možno pri veľkom šťastí nájdeš jedného človeka čo ho má a tam je ich viac a aj oveľa viac informáciií o telefóne.
Foťáky v mobiloch sú akurát tak na zachytenie momentiek čiže kvalita aká taká ak chceš "lepšiu" tak jedine nejaký mobil čo má cyber-shot, carl-zeiss ..... kedže to je edícia walkman tak je to telefón stavaný na hudbu a foťák bude bieda .... Pri SMSkách to máš fuk, lebo dnešné telefóny už majú kapacitu véľkú a keby nestačila tak to už by som nepochopil
mám ho, vpodstate to isté, len bez "S"-ka... pokrýva všetko, čo potrebujem, pozerám na ňom filmy, muziku, skrátka všetko možné. neni to iPhone, ale budiš
No mám tento phone a je celkom fajn kapacita sms je 1000 vrátane šablón konceptov atď foťák 3.2mp foti dobre ale nemá auto focus takže zaostriť blízke predmety alebo text nieje možné hudba ok má dva stereo reproduktory a kvalitný prehrávač tento mobil môžem odporučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Napríklad tam nájdeš nejaké informácie a máš pod tým aj diskusiu, že ako ho vnímajú iní a aj takí ľudia, čo si ho už kúpili.
Nič proti tvojej diskusii, ale ten link dávam preto, lebo tu možno pri veľkom šťastí nájdeš jedného človeka čo ho má a tam je ich viac a aj oveľa viac informáciií o telefóne.