Týmto forum by som chcela zistiť koľko ľudí chodilo alebo sa venovalo túto na tejto stránke sebaobrane. Lebo je veľmi zaujímavé koľko ľudí sa vie aj sam obrániť. Zväčša baby.
zišlo by sa mi to, nikdy som nebola vedená k tomu, aby som sa niekomu postavila a to je škoda, rozmýšľam, že by som tam prihlásila v budúcnosti moje deti, samozrejme len za predpokladu, že ich to bude baviť
celkom som uvazovala, ze sa prihlasim, ale kedze viem, ze u nas v meste na bojove sporty chodia iba deti, tak sa asi neprihlasim ale maleho chcem dat na karate, lebo mame u nas celkom zdatny rozdiel (rozumej - aj vyhravaju sutaze kadejake)
Nechodil som a ani ma to dajako neláka. Som nízky a hmotnostne skoro mušia váha, takže asi by mi to ani nepomohlo ak by na mňa zaútočil niekto kto váži metrák.
@9 jj toto tiež, ak by na mňa niekto zaútočil tak si tiež myslím, že buď bude nejak narušený a bude mať nôž, sklo či palicu alebo ich bude viac a tam tiež nejak nevidím zmysel
lenze joke je v tom ze nemozes pouzit zbran ktora je ucinnejsia ako utocnikova, lebo potom to uz nieje sebaobrana samozrejme tam sa neberie do uvahy to, ze ten utocnik moze byt 2x vacsi, to je stale fer hra
Mna by zaujimalo, kolko z tych ludi, co na tieto veci chodili, by sa v krizovej situacii realne vedelo obranit.
Dlho som premyslala nad tym, ze sa na daco taketo prihlasim, no pride mi, ze v krizovej situacii clovek aj tak nevie, ako sa zachova...
(A radsej budem svoj cas venovat zaujimavejsim sportom.)
Skor mi vzdy pripadalo ucinnejsie mat ppci kondicku, lebo v zasade ak nie si troublemaker a nenechavas situacie hrotit, vzdy sa proste mozes zobrat a zacat bezat - kym este vobec dojde k fyzickemu stretu, alebo povedzme po prvej rane. No a bezat tak, aby ta utocnik nedobehol samozrejme, cize kondicka, kondicka a este raz kondicka, nie ze ja by som zamrela po 500m
@clarise utekať a kričať
Hej, ak je blízko teba, a vieš kopnúť, okej
Ale ak sa tvári podozrivo a je v istej vzdialenosti od teba, netreba ju zbytočne zmenšovať
@staphylococcus vo vela pripadoch ta napadne fetak, kde staci mat dobry postoj alebo ho len zastrasit ale vyslovene som zazil asi dve situacie kde mi to pomohlo
@trevor1994 kvôli práci mať zbraň nemôžem (zbrojak), kedysi som pri sebe nosil teleskop ale aj ten som vynechal, nôž len na pracovné alebo rekreačné účely, keď sa má niečo stať tak sa stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Naučila som sa padať
A bola to za posledne roky najlepsia aktivita, ktorej som sa venovala.
Dlho som premyslala nad tym, ze sa na daco taketo prihlasim, no pride mi, ze v krizovej situacii clovek aj tak nevie, ako sa zachova...
(A radsej budem svoj cas venovat zaujimavejsim sportom.)
Hej, ak je blízko teba, a vieš kopnúť, okej
Ale ak sa tvári podozrivo a je v istej vzdialenosti od teba, netreba ju zbytočne zmenšovať
A k tme... možno sa raz na niečo tak prihlásim. Hneď po kurze varenia, masáží, tanca a anglického jazyka