Napíšu o dákej hviezde že nakupuje v sacondhandoch a niekto od razu povie aká som rádá že nakupuje v sacondhandoch aj napr.: Katy Perry..ále oná nakupuje v iných saconhdandoch zobudte sa oná da za šaty v takom "hande" aj 5 litrov a ty si z tohó nadšená že
no a ? každý nakupuje tam kde na to má, ak si tie šaty ona nemôže dovoliť nové (myslím tým teraz napríklad tú Katy Perry) tak si ich kúpi v sekáči, no a ? Nechápem čo sa nad tým rozčuľuješ ...
nie, nie, vy to vobec nechapete!! tu ide o to, ze niekto si kupi tricko za jedno euro a potom si mysli, ze je ako nejaka katy perry. a to proste cloveka dokaze tak nasrat, ze kludne jednou rukou zabije kona.
v sekáčoch byvaju najlepšie handry a mozem si byt istá stopercentne ze moje gate neuvidim na dakej čupke co pojde oproti akoby to bolo keby nakupujem vo velkych obchodnych centrách..a navyse su tam skvele originálne kusky
@15 no v sekáči som ete nebolá =D...ále ja som to mysleláá úplne inaQ ako ja nikoho neodcudzujém že nakupuje v sekáčoch len ma sere to že hned sa prirovnáva že je hviedá !...pchéé !
@15ako na toto isté sa ma snaží presvedčit moja mama, ale ja si v secondhandoch ani za svet neviem nič nájsť.A vo väčšine sú tam také isté ceny ako v obchodoch v nákupných centrách.Viem len o veľmi malom počte ,,sekáčov" s priateľnými cenami.A navyše mám úplne iný štýl oblečenia ako sa v takýchto obchodoch predáva.A čo sa týka Kate perry, úplny súhlas s tým, že tie jej ,,second handy" vôbec nie sú také, ako si väčšina ľusí myslí.Ale v jednom s ňou súhlasím, aj keď to absolútne nemá nič spoločné s touto témou.Neznášam Miley cyrus
aj mna neskutocne sere ze ta perry ci jak sa vola nakupuje v sekacoch kde saty stoja 5000, keby si kupovala tricka za 1 € tak by mi to vobec zily netrhalo a spal by som pokojne, takto mam teraz z toho nocne mory, dufam ze sa v noci nepocikam
@blondinka1111111 to ze si blond som sudil podla nicku, ludi podla obalu nesudim ale z tvojej otazky vzniklo vlastne to ze ty pohrdas ludmi co si kupia v sekaci vec za jedno ecko napr... ze su pod tvoju uroven - aspon ja som to tak pochopil pretoze citujem
"ále oná nakupuje v iných saconhdandoch zobudte sa oná da za šaty v takom "hande" aj 5 litrov a ty si z tohó nadšená že Wáá aj ja nakupujem ále za 1éčko=1tričko...
PS: dpc..soRRy ale ma to normálne sere ! .."
... kazdy nakupuje tam kde nato ma ... a je jedno ake saty nosi ...
@blondinka1111111 to si tam mala napisat ... ze ta stve to ze si tie baby myslia ze su hviezdy ... uz chapem ... tak potom sorry za narazky na tvoju osobu ! sme sa len nepochopili
@dconan no konečne..ako ja chapäm že ludia nakupuju len v tých obchodoch v akých si to možu dovoliť ...ja ich neozcudzujem za to...ja to hápäm..a určite JA sa z nich nesmejem že v sekáči nakupuje..to určite nie !..len ma sere to že už si myslíí že je dáka hviezda abo čo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hlavne ak má za vzor katy perry
Kdeže krádež, priam únos by to bol!
a čo sa týka cien v sekačoch tak ja som veľmi spokojný s cenami aké majú naše sekače a tiež viem že budem jediny kto v tomto meste ma to čo ja nosim
"ále oná nakupuje v iných saconhdandoch zobudte sa oná da za šaty v takom "hande" aj 5 litrov a ty si z tohó nadšená že Wáá aj ja nakupujem ále za 1éčko=1tričko...
PS: dpc..soRRy ale ma to normálne sere ! .."
... kazdy nakupuje tam kde nato ma ... a je jedno ake saty nosi ...