Viem že do Vianočných formalít je ešte plno času ale rád by som mal toto vybavené skôr než darčeky pre rodinu
Limit je cca. 10-20 eur, v práci som 1. rok a absolútne neviem čo vybrať... viete poradiť? Aj keď je to anonymné, chcem niekoho potešiť
Vy čo máte niečo také v robote, čo dostanete a čo dáte? Prípadne, vy čo nemáte to takto anonymne, dáte nejaký darček kolegom, alebo aspoň čokoládu, alebo nejakú drobnosť? Zaujíma ma ako to funguje u vás
Či len podanie ruky a "čau po sviatkoch?"
podla mna original CD kontrafakt navzdy. to dotycneho urcite potesi, dobre ho poznam a viem co ma rad. urobil si spravne, ze si sa prisiel spytat na birdz.
Mame secret santu, ale ešte neviem koho si "vylosujem", tak neviem co kúpim..
A tiež neviem ako ti mame radiť kúpiť niečo, keď nevieme ani len ci je to muž alebo žena..
Ja sa pytam co sa tak zvykne kupovat vo vseobecnosti, lebo fakt neviem, ako vravim som prvy rok v praci... navyse nie s kazdym sa poznam az tak dobre...
@Notmehofejk haha, vtipne...
Proste ma zaujima aj ako to chodi v inych firmach, nie doslova nech mi niekto povie co mam kupit a kde
my sme mali secret santu v škole a tiež sme mali limit 10-20 eur a vylosovala som si spolužiačku, ktorá sa pripravovala na medicínu, tak som jej kúpila taký veľký 200stranový zakladač na papiere a čokoládového tučniaka a bola dosť spoko
ale tak zase o nej som vedela že hovorila, že ten zakladač potrebuje a vkuse to riešila a nevedela zohnať dosť veľký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Či len podanie ruky a "čau po sviatkoch?"
tak sa odraz od toho, my toho človeka poznáme ešte menej, ako ty
A tiež neviem ako ti mame radiť kúpiť niečo, keď nevieme ani len ci je to muž alebo žena..
@Notmehofejk haha, vtipne...
Proste ma zaujima aj ako to chodi v inych firmach, nie doslova nech mi niekto povie co mam kupit a kde
Žiaľ, prijaté boli s menšou radosťou a vďakou, než som čakal
ale tak zase o nej som vedela že hovorila, že ten zakladač potrebuje a vkuse to riešila a nevedela zohnať dosť veľký