tak ako ktokoľvek iný sa potrebujem realizovať, no je mi úprimne jedno, či v práci alebo v súkromnom živote. ale som skôr ten typ povahy, čo by skôr bral teplé kľudné miestečko a po robote sa venoval svojim koníčkom... a v tých by bolo samozrejme fajn sa presadiť, napríklad som pár rokov strávila na tanečnej a milujem vystúpenia
nepotrebujem aby bolo moje meno známe aj keby som dosiahol niečo prevratné a pod... sláva predsa len nie je taká ružová ako si ju skoro každý predstavuje
@hovnovhlave úspech nemusí vždy sprevádzať sláva napríklad nie každý generálny riaditeľ je obletovany médiami žijú si svoj súkromný život popri úspechu v práci
@daamngirl to je pravda ale aj tak čím menej som obletovaný médiami, tým menšiu šancu má moje meno aby niečo znamenalo... nehovorím, že to takto platí vždy, ale väčšinou je to práve tak
@daamngirl v ničom sa nesnažím byť najlepšia, pretože to vyžaduje veľa času, odriekania, financií a z radosti z toho, čo človek robí sa stane drina.
ale určite som rada, ak v niečom dosiahnem takú úroveň, že o tom môžem učiť ostatných alebo tým pomôcť ostatným viem si napríklad predstaviť mať tanečné štúdio alebo kozmetický salón, to ma baví a myslím si, že som v tom aj dosť dobrá...
ľudia si ma pamätajú, no nie som žralok. Skôr taká nepoddajná drbnutá a lenivá mačka, pri ktorej to všetko záleží od nálady.
Nepotrebujem, aby sa široko-ďaleko vedelo moje meno, no v uzších kruhoch mi niečo znamenať raz mohlo. Chcem byť úspešná ale za úspech považujem bársčo, takže závisí od momentálnych stavov. Avšak väčšinou mi je všetko jedno... ale teplo kanclu isto nestačí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale určite som rada, ak v niečom dosiahnem takú úroveň, že o tom môžem učiť ostatných alebo tým pomôcť ostatným viem si napríklad predstaviť mať tanečné štúdio alebo kozmetický salón, to ma baví a myslím si, že som v tom aj dosť dobrá...
Nepotrebujem, aby sa široko-ďaleko vedelo moje meno, no v uzších kruhoch mi niečo znamenať raz mohlo. Chcem byť úspešná ale za úspech považujem bársčo, takže závisí od momentálnych stavov. Avšak väčšinou mi je všetko jedno... ale teplo kanclu isto nestačí