@narazuvzdornaa okrem tej bodky si mi to kompletne vybrala z klávesnice
@e12 asi sa nepomýlila, pretože tam malo byť " primitívnej" a "ej " je trocha inak na klávensici ako " y"
a teraz k téme: áno som brzda a sem tam nepochopím ani len triviálnej sprostosti a smejem sa potom až ako posledná... zato TAKÉ dvojzmysly pochopím vždy
@popolcek teraz si ma pobavila keď poučuješ, tak aspoň by si mohla vedieť, čo hovoríš
po "nechápem" ide akuzatív, čiže "nechápem TO", nie "TOMU", čiže správne je "primitívne" (resp. "primitívnu", ale asi to malo byť množné číslo).. a to sa už na preklep vcelku podobá, nemyslíš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@e12 asi sa nepomýlila, pretože tam malo byť " primitívnej" a "ej " je trocha inak na klávensici ako " y"
a teraz k téme: áno som brzda a sem tam nepochopím ani len triviálnej sprostosti a smejem sa potom až ako posledná... zato TAKÉ dvojzmysly pochopím vždy
@ popolcek
jaaj som sa sekla-malo byť primitivne .....som až teraz pochopila, čo ste mysleli
po "nechápem" ide akuzatív, čiže "nechápem TO", nie "TOMU", čiže správne je "primitívne" (resp. "primitívnu", ale asi to malo byť množné číslo).. a to sa už na preklep vcelku podobá, nemyslíš?
ale keď je to už môj tretí komentár tuná, tak budem k veci
mne strašne často veci nedopínajú, a.. okej, nebudem k veci, nespomeniem si na príklad, ospravedlňte ma.