Čaute, mám kúpenú novú grafickú kartu Ati radeon sapphire x1650pro 512mb agp ale keď som ju zapojil do slotu v pc prvýkrát tak mi na monitore nabehli len kadejaké nezmyselné textúry, potom som ju pripojil priamo na zdroj ale aj po nainštalovaní ovládačov
no zdrojom by to nemalo byt lebo ten sa mi zda dostatocne vykonny na utiahnutie tychto veciciek...ale v com asi tak je problem to neviem...skus to zobrat do tej predajne kde si to kupil, vysvetli im ze o co sa jedna a povedat im ci by ju neotestovali. To je asi tak moja rada
je program ATItools... vies s nim testovat artefakty... inac dalsia vec je... a to na obale je velky vykricnik, ze MUSIS zapojit napajanie a nezapinat GK bez pridavneho napajania... pokial mas AGPcko... na pcie by to nemalo byt... tak skus ten atitools... inac nozes spravit screen shot a upnut aby sme videli co to tam mas
jop kukni ci mas nove catalysty a ci mas povodne drivery odinstalovane korektne... a kukni aj ci mas v BIOSe nastavene FastWrite a AGP na 8x nastavene...
kedze tieti 1650 do apg sa uz nove nepredavaju je mozne opotrebenie aktrivneho chladenia vga chipu co by sposobovalo nadmerne hriatie chipu a jeho zmrzanie a resetovanie preto by som sa najskor pozrel ci chladic a ventilator na nom nieje velmi zapraseny resp ci sa toci alebo ci v systeme nemas znizene otacky chladenia atd..ten zdroj by mal stacit ale kedze zdroj pouzivanim nema stale rovnaky vykon tak by mohlo byt ze nestiha
ako posledne je mozne ze s VIA chipom nemusi fakcit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja som mal chipset VIA, a chcel som si na to hodiť ATInu a robilo to podobné veci ako tebe. A kamošovi frčala bez problémov.
a nezapojil si nahodou tu katu do pci slotu?
ako posledne je mozne ze s VIA chipom nemusi fakcit.