Stretli ste sa doma u starých rodičov so senilitou? Ako to doma znášate? Ako sa k tomu staviate? Máte nejaké finty, ktorými senilného človeka dokážete upokojiť?
Lebo momentálne som mala taký telefonát od babky(až mi zložila v strede rozhovoru), že ma to t
@barky nehovorím, že ma veľa vecí nevytočilo...len ona je momentálne v začiatkoch senility a nemám skúsenosti s predýchavaním takýchto vecí, preto som napísala toto fórum
@borovy dobre, ja dokážem byť empatická...ale ty si niečo také zažila (hneď v začiatok keď si s takýmito vecami nemala skúsenosti) a nevytočilo ťa to niekedy???
@hwinula ja mám asi len dobré skúsenosti so starými ľuďmi. mám ich poväčšine radšej ako mladých. trávim veľa času s mojou babkou, moja osemdesiatročná suseda je skvelý človek, odmalička ju mám rada).jediný problém čo s nimi mám je, že zle počujú a niekedy to vyzerá, že odignorovali moju otázku.
@borovy vidíš, takáto bola aj moja babička. Zbožňovala som jej návšetevy, na kalvír ma učila, úplne skvelá. Ale už aj v zdravotnej karte má napísané, že ide o pokročilú enilitu a správa sa úplne inak. Stále do mňa mojich rodičov hučí, svet sa krúti okolo nej, nadáva na všetko, stále plače kvôli debilinám čo sa stali 50 rokov do zadu a reaguje na nás ako keby to bola naša vina. ide o to, že ja dokážem byť empatická, mať súcit, že áno je senilná...ale potrebujem vedieť aké s tým majú ľudia skúsenosti,ako treba regovať na takéhoto človeka. Pretože nechcem aby ma každý telefonát, či stretnutie s ňou vytočilo....
A vôbec, nepotrebovala som od vás keci, typu, že ako vy dokážete znisť neviem čo, ale rady! A ak niečo také ste zažili, že dokážete zniesť neviem čo všetko, tak poradte alebo radšej budte ticho. JOJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
toto ma dosť pobavilo si asi ešte nič nezažila ked ťa takáto pitchovina dokázala vytočiť
keby si zazila co mne niekedy dedko s babkou robia tak by si asi rovno dostala infarkt