skoro stále akustické, klavírne vecičky, ambient a tak. dookola sa mi mieša Burial, Bon Iver, Phaeleh, Charlie Simpson, City & Colour, Dustin O'Halloran, James Vincent McMorrow a Ben Howard.
@orfea2 ze cooo to nemalo byt nahodou majxpirit-som aky som? sak daco take si spominala. ale toto je zleeee... viac nez moje rapy co som nakrucal pre skolu a to uz je co povedat
@mcvpn jaj, sorry, trochu si sa mi stratil v reakciách .
ono ja som ten klavír a blues myslela zvlášť, ale keď už tak silou mocou chceš ten klavírny blues - ja to počúvam buď cez rádio alebo CD-čku, kde to mám trochu pomiešané, tak neviem ti teraz konkrétne poradiť .
@ouch ja, že ma ignoruješ jááááj, tak ja mám väčšinou čisto gitarový alebo harmonikový blues, klavír si nepamätám zo žiadnej skladby nejako výrazne, preto som sa čudoval ak ti niečo napadne, tak napíš, nechce sa mi to hľadať a niečo overené si radšej vypočujem
@ouch ja som lenivý hľadaaať, mám toľko bluesu, že to musím všetko počúvať a musím scrobblovať, nie tu hľadať kraviny na klavír mam zatiaľ len RnR a Ark Sano-a : smiley: budem rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a tiež také jazzové, bluesové a iné klavírne vecičky.
segra ma za to neznáša, lebo ja keď to pustím, tak minimálne 10x za sebou...
...bože, už som aj zabudol aký je to hrozne medový pocit počúvať ich
ono ja som ten klavír a blues myslela zvlášť, ale keď už tak silou mocou chceš ten klavírny blues - ja to počúvam buď cez rádio alebo CD-čku, kde to mám trochu pomiešané, tak neviem ti teraz konkrétne poradiť .
no, je pravda, že klavíru je tam o poznanie menej, ako gitary a strunových nástrojov, ale som si istá, že je !
keď započujem, dám vedieť .
alebo si hľadaj len cez youtube .