Akokeby toho nebolo málo, tak mi nejde prihlásiť na môj acc, ktorý som tu používal a na starom birdzi sa mi naň dalo pokojne prihlásiť, ale na tomto novom mi nejde. Už som si požiadal aj o reset hesla, ale email neprišiel. AToČoJeZaKktinuObmedzenieZnakmi?
@majko43639 s tým prihlásením som mala i ja problém...presne ako vravíš,ale bolo to len akousi preťaženosťou chudáka Birdzu alebo čo,pretože potom sa mi to podarilo,ale až niekedy ráno o 4tej, keď tu pomaly nik nebol O.o a o aké obmedzenie ide?
@majko43639 Ahoj, ak sa to týkalo, že v logine bol maximálny limit znakov na napísanie (čiže dlhší nick mal problém), tak toto sa už opravilo, zrušil sa ten limit.
@tomas ja sa tiež nemôžem prihlasiť pod druhým učtom.. tento nepoužívam už dlho a dosť ma to štve lebo som tam mala kopu veci.. skušam to každý den a nič... raz som sa prihlasila a to už bol nový birdz a odvtedy mi to nejde
Presne, ani mne nešlo prihlásenie pod starým heslom. Jediné, čo zabralo bola zmena hesla cez mail. Trochu som sa obávala, či trafím ten pravý mailik.
Potom ma pobavil ten pojem "modrá obluda", keď šípka ukazovala na moju profilovku...
1-Status sa neda vymazat
2-Forum sa neda vymazat
3-Blog sa neda vymazat (To ze sa da editovat je pekne,ale o vymazani sa nam moze asi len snivat!)
4-Status na pozadi?
5-V TS stlacim ENTER a bum! (Jej mam 8 TS,nasladne otvorim a bum! 1 TS rozkrajana na 8 casti!)
6-FEED nikde,mozes sa obesit!
7-Aspon 9x som sa pomylil na tom kto predmetny status vyprodukoval,proste je to riesene dost na P*cu s prepacenim!
8-Nedokazem vyhladat uzivatelov!
9-Ak chcem niekoho najst,tak sa musim preklikavat!
10-Jaj,niekedy som napisal do GOOGLE nazov fora,nasledne som bol presmerovany! Teraz? Do Birdza stranka sa stratila!
11-Mazanie prispevkov,proste ja nepochopim ako nevie "pochopit" ze ak si uzivatel vytvori nejake forum,tak tam bude mazat prispevky!Mazanie ako taje beriem,ale iba ak sa jedna o prispevok ktory je napisany mojou osobou! Podla mna je tu umoznene potlacat zakladne pravo slobodne vyjadrit svoj nazor!
12-Odoberanie.To je vtip?Aby to malo aspon nejaky vyznam,tak tam musi byt moznost ukazat cely zoznam a nie len par mien!
13-Podpora nefunguje!
14-Pocitadlo dni zrusene,takze niekto kto tu je od cias kedy sa stal Birdz Birdzom zapadne medzi obycajnych uzivatelov!
15-Karmu beriem ako vtip! Ale vazne teraz,to s karmou je len vtip ze? Nikto nevie ako to funguje! Podla mna to nevie ani ten co to vytvoril! Podla mna to berie iba jeden udaj a to cas ktory som stravil na Birdz!
16-Tajny ctitel? Opytam sa tak,nechcete nahodou spoplatnit tuto sluzbu? No na Badoo mate aktivacia superschopnosti,na pokeci je to plusko! Takze ak to neplanujete,tak je to tam na hovno!
17-Ja som dufal v nejake tlacidlo cervene ktore by sluzilo ako Vote BAN,no nedockal som sa,nie je tu ani nahlasenie! Sakra ved to je zaklad!
18-Zaklad je aj umoznit uzivatelom vymazat svoje konto! Definitivne a nie odhlas sa a chod do pi*e s prepacenim,ja som si tu vetu tak prelozil! Sakra ved sa vysmievate do oci!
19-Admini funguju? Doteraz ich neboko vidiet,na novom Birdz ich uz duplom nikto neuvidi!
20-Aktivita uzivatelov a ich prispevky nejako nevidim!
21-Nedokazal som najst forum pridane pred par Hodinami!
22-Hviezdickovanie! Ma to vplyv na karmu? Pytam sa pretoze ak niekto prida komentar a bude dostavat hviezdicky,tak by bolo na mieste urobit aj nieco opacne a to ze ak niekto napise na hovno komentar dostane co ja viem Cierneho Petra,karma nasledne klesne a ak sa dostane na hodnotu do 10 co by bolo znazornene cervenou farbou,tak zbohom nemozes komentovat! Mesacne by sa to restartovalo a tak by mal uzivatel si vstupit do svedomia! Ale uznavam,toto je sci-fi!
23-To hodnotenie pri forach statusoch je o hovne! "Smutne" je potrebne vymazat a dat tam nieco za co by ubudala karma,takze niekto prida forum proti pravidlam,nasledne by mu ludia mohli dat - co by malo za nasledok uz zmienovany stav!
24-Absencia hromadneho mazania!
25-Mazanie prispevkov nefunguje na 100% ,stale nieco ostane!
26-Odpovede na vyriesene otazky nefunguje!
27-Obmedzenie v pocte znakov v statuse,sakra ved niekto chce vyjadrit pocit a vy mu to neumoznite a potom to musi kratit a kratit!
28-1000 znakov mi nestacilo!
29-Ak mi tento prispevok neprida,tak si pripiste dalsi bod!
30-Birdz je neosobny,to neplatilo pri starej verzii,ok neslo vela veci ale bolo to take,hmm neviem to pomenovat. Tento Birdz prirovnam k autu z roku 1908,bolo to pekne auto,ale dali mu kridlo,sport kolesa a stalo sa z neho monstrum!
Nebudem len negativny!
1-Ide pridavat profilovky
2-Niekto sa o stranku zaujima,takze to uz nie je lod na opustenom oceane ktorej hnije nejaka cast,uz je to lod ktora presla vymenou dreva a lakovanim proti skodcom!
3-Dizajn je lepsi,to si treba uznat!
Blog sa dá skryť, zatiaľ sa ale nedá zmazať úplne.
Užívatelia sa dajú nájsť keď priklikneš na "Ľudia" lebo defaultne je to nastavené na prehľadávanie fór ktoré zatiaľ nejak nefunguje.
Kto ťa odoberá sa dá pozrieť hore cez "Ľudia". Koho odoberáš ty - "Nastavenia".
Karma funguje podobne ako kedysi tajné číslo - odvíja sa od aktivity užívateľa a od toho, či je populárny on aj ním pridaný obsah.
Možnosť dávať tu niekomu zlú karmu je blbosť, proste sú tu určité skupinky ľudí ktoré sa utvorili podľa toho kto sa s kým nemusí (česť výnimkám) a zneužívalo by sa to, proste z princípu, že sa x nekamoší s y by niektorí dostávali negatívnu karmu - tak ako to je teraz je to fajn, keď sa ti niečo páči klikneš na hviezdičku, keď nie, tak to ignoruješ. @sufurky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Potom ma pobavil ten pojem "modrá obluda", keď šípka ukazovala na moju profilovku...
2-Forum sa neda vymazat
3-Blog sa neda vymazat (To ze sa da editovat je pekne,ale o vymazani sa nam moze asi len snivat!)
4-Status na pozadi?
5-V TS stlacim ENTER a bum! (Jej mam 8 TS,nasladne otvorim a bum! 1 TS rozkrajana na 8 casti!)
6-FEED nikde,mozes sa obesit!
7-Aspon 9x som sa pomylil na tom kto predmetny status vyprodukoval,proste je to riesene dost na P*cu s prepacenim!
8-Nedokazem vyhladat uzivatelov!
9-Ak chcem niekoho najst,tak sa musim preklikavat!
10-Jaj,niekedy som napisal do GOOGLE nazov fora,nasledne som bol presmerovany! Teraz? Do Birdza stranka sa stratila!
11-Mazanie prispevkov,proste ja nepochopim ako nevie "pochopit" ze ak si uzivatel vytvori nejake forum,tak tam bude mazat prispevky!Mazanie ako taje beriem,ale iba ak sa jedna o prispevok ktory je napisany mojou osobou! Podla mna je tu umoznene potlacat zakladne pravo slobodne vyjadrit svoj nazor!
12-Odoberanie.To je vtip?Aby to malo aspon nejaky vyznam,tak tam musi byt moznost ukazat cely zoznam a nie len par mien!
13-Podpora nefunguje!
14-Pocitadlo dni zrusene,takze niekto kto tu je od cias kedy sa stal Birdz Birdzom zapadne medzi obycajnych uzivatelov!
15-Karmu beriem ako vtip! Ale vazne teraz,to s karmou je len vtip ze? Nikto nevie ako to funguje! Podla mna to nevie ani ten co to vytvoril! Podla mna to berie iba jeden udaj a to cas ktory som stravil na Birdz!
16-Tajny ctitel? Opytam sa tak,nechcete nahodou spoplatnit tuto sluzbu? No na Badoo mate aktivacia superschopnosti,na pokeci je to plusko! Takze ak to neplanujete,tak je to tam na hovno!
17-Ja som dufal v nejake tlacidlo cervene ktore by sluzilo ako Vote BAN,no nedockal som sa,nie je tu ani nahlasenie! Sakra ved to je zaklad!
18-Zaklad je aj umoznit uzivatelom vymazat svoje konto! Definitivne a nie odhlas sa a chod do pi*e s prepacenim,ja som si tu vetu tak prelozil! Sakra ved sa vysmievate do oci!
19-Admini funguju? Doteraz ich neboko vidiet,na novom Birdz ich uz duplom nikto neuvidi!
20-Aktivita uzivatelov a ich prispevky nejako nevidim!
21-Nedokazal som najst forum pridane pred par Hodinami!
22-Hviezdickovanie! Ma to vplyv na karmu? Pytam sa pretoze ak niekto prida komentar a bude dostavat hviezdicky,tak by bolo na mieste urobit aj nieco opacne a to ze ak niekto napise na hovno komentar dostane co ja viem Cierneho Petra,karma nasledne klesne a ak sa dostane na hodnotu do 10 co by bolo znazornene cervenou farbou,tak zbohom nemozes komentovat! Mesacne by sa to restartovalo a tak by mal uzivatel si vstupit do svedomia! Ale uznavam,toto je sci-fi!
23-To hodnotenie pri forach statusoch je o hovne! "Smutne" je potrebne vymazat a dat tam nieco za co by ubudala karma,takze niekto prida forum proti pravidlam,nasledne by mu ludia mohli dat - co by malo za nasledok uz zmienovany stav!
24-Absencia hromadneho mazania!
25-Mazanie prispevkov nefunguje na 100% ,stale nieco ostane!
26-Odpovede na vyriesene otazky nefunguje!
27-Obmedzenie v pocte znakov v statuse,sakra ved niekto chce vyjadrit pocit a vy mu to neumoznite a potom to musi kratit a kratit!
28-1000 znakov mi nestacilo!
29-Ak mi tento prispevok neprida,tak si pripiste dalsi bod!
30-Birdz je neosobny,to neplatilo pri starej verzii,ok neslo vela veci ale bolo to take,hmm neviem to pomenovat. Tento Birdz prirovnam k autu z roku 1908,bolo to pekne auto,ale dali mu kridlo,sport kolesa a stalo sa z neho monstrum!
Nebudem len negativny!
1-Ide pridavat profilovky
2-Niekto sa o stranku zaujima,takze to uz nie je lod na opustenom oceane ktorej hnije nejaka cast,uz je to lod ktora presla vymenou dreva a lakovanim proti skodcom!
3-Dizajn je lepsi,to si treba uznat!
Užívatelia sa dajú nájsť keď priklikneš na "Ľudia" lebo defaultne je to nastavené na prehľadávanie fór ktoré zatiaľ nejak nefunguje.
Kto ťa odoberá sa dá pozrieť hore cez "Ľudia". Koho odoberáš ty - "Nastavenia".
Karma funguje podobne ako kedysi tajné číslo - odvíja sa od aktivity užívateľa a od toho, či je populárny on aj ním pridaný obsah.
Možnosť dávať tu niekomu zlú karmu je blbosť, proste sú tu určité skupinky ľudí ktoré sa utvorili podľa toho kto sa s kým nemusí (česť výnimkám) a zneužívalo by sa to, proste z princípu, že sa x nekamoší s y by niektorí dostávali negatívnu karmu - tak ako to je teraz je to fajn, keď sa ti niečo páči klikneš na hviezdičku, keď nie, tak to ignoruješ.
@sufurky