Tak, poďme na to.. Váš najobľúbenejší seriál?.. Určite to tu bolo minimálne 10-krát no som tu nová.. Takže? Môj je jednoznačne NCIS a Two and a hlaf man..
South Park a Family Guy sú jediné čo ma držia už veľmi dlhý čas.
Two and a half man mi v poslednom čase začína liezť hore krkom. Ako to začalo bežať na Slovensku v TV tak s tým všetci furt otravujú a stráca svoje čaro.
Z tých, čo sa vysielajú: Gossip Girl, How I Met Your Mother, Weeds, Chuck, Life UneXpected, Raising Hope, Hellcats, Undercovers, The Big Bang Theory, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars a Make It or Break It.
Z tých, čo sa už nevysielajú: Prison Break, The O.C.
Plus ešte pozerám South Park, Family Guy a Supernatural a to som z každého pozrela niekoľko sérií, tak dúfam, že kým to dopozerám, tak sa neprestanú vysielať.
Plus ešte by som si rada pozrela 90210, Two and a Half Men a Fringe, čo tiež dúfam nezrušia kým sa k tomu dokopem.
noo Priatelia! z novších The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, pozriem si aj Cougar Town.. aaa hmm čo ešte.. mám rada Monka a NCIS.. nenávidim Horácia zo CSI MIAMI dobré je aj Dva a pol chlapa.. aa nesmiem zabudnúť na Black Books!
aaa ešte napríklad Alf, 8 jednoduchých pravidiel, Dharma a Greg.. dávnejšie som fičala na Everwoode Frasier je dobrý... aa páči sa mi aj IT Crowd... spomínam si na seriál Majster Tim v lete chodila Joan z Arkádie a Veronika Marsová, aj to bolo dobré.. noo a aj Krok za krokom.. a čo ešte také? pamatám si seriál Plný dom, Dve z jedného cesta.. a také tie, čo chodili o pol osmej večer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
That ´70s Show
Catherine Tate Show
Little Britain / Little Britain USA
Two and a half man mi v poslednom čase začína liezť hore krkom. Ako to začalo bežať na Slovensku v TV tak s tým všetci furt otravujú a stráca svoje čaro.
Ale inak som ešte z recesie obľubovala Skrytú vášeň, ale to už je trocha z iného súdka.
Simsonovci
Dva a pol chlapa
Futurama
Volajú ma Earl
Dva a pol chlapa
Monk
Klamári
Dva a pol chlapa
Big bang theory
Dr.House
Vice-versa
Dva a pol chlapa
a ak ma to chytí tak aj Priatelia
Z tých, čo sa už nevysielajú: Prison Break, The O.C.
Plus ešte pozerám South Park, Family Guy a Supernatural a to som z každého pozrela niekoľko sérií, tak dúfam, že kým to dopozerám, tak sa neprestanú vysielať.
Plus ešte by som si rada pozrela 90210, Two and a Half Men a Fringe, čo tiež dúfam nezrušia kým sa k tomu dokopem.
No a potom klasika: Friends, Step by Step a tak.
potom Dr.House,Klinika Grace a vsetko,co padne do rany
lubim jeho sestru a aj cely ten serial
aaa ešte napríklad Alf, 8 jednoduchých pravidiel, Dharma a Greg.. dávnejšie som fičala na Everwoode Frasier je dobrý... aa páči sa mi aj IT Crowd... spomínam si na seriál Majster Tim v lete chodila Joan z Arkádie a Veronika Marsová, aj to bolo dobré.. noo a aj Krok za krokom.. a čo ešte také? pamatám si seriál Plný dom, Dve z jedného cesta.. a také tie, čo chodili o pol osmej večer