Aký je váš obľúbený seriál ? Napíšte ho do komentárov rada by som si pozrela nejaký dobrý seriál. Lebo moje obľúbené sú How I Met Your Mother a The Bing Bang Theory .
inak sa mi páčilo My mat fat diary, Misfits (bez poslednej serie), Doctor Who, GOT je v pohode aj keď som dodnes nevidela poslednu časť, New Girl, Suburgatory a také podobné srandy
Pretty Little Liars...teda byvalo, teraz to uz pozeram len zo zvyku....
a zacala som ich pozerat vela, bohuzial, len z 0,007 % z nich som videla viac ako len jednu cast
Frasier, Fringe, New girl, ,black books, House of cards, Breaking bad, Game of thrones, Scherlock, Last girl, Star gate, Top gear, M*A*S*H*, Dexter, Futurama, Dva a pol chlapa, Hrdinovia, Red dwarf, Vikings, Dr Hause, Doctor who, Fringe, Last girl............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Breaking Bad + Bratstvo neohrozených
Ale lubim i O
rovnako Scrubs
inak sa mi páčilo My mat fat diary, Misfits (bez poslednej serie), Doctor Who, GOT je v pohode aj keď som dodnes nevidela poslednu časť, New Girl, Suburgatory a také podobné srandy
Nemám rád všetky ostatné.
(A píšem to tu asi miliónty krát, aby si aj ty vedel/a!)
a zacala som ich pozerat vela, bohuzial, len z 0,007 % z nich som videla viac ako len jednu cast
Mr.Robot
(tie dva su srdcovky)
Potom GOT, ITCrowd, Black Books, Family Guy, Office (Gervaisova verzia) a este celkom ujdu "hororove" Penny Dreadful a AHS
Arrow
The Flash
The Legends Of Tomorrow
Revolution
Terra Nova
Beauty And The Beast