Serialy ako Ravenswood ,awkward , my mad fat diary
Ravenswood , Prety little liars , the carrie diares , skins ,awkward , rosemary¨s baby ,... Poradte mi prosím serial podobny tymto moze to byt nieco s romantickou zapletkou , mystickou alebo aj niečo ine co bude stáť za pozretie Dakujem !
skús The Lying Game, to vysiela ABC, čiže by to mohlo byť niečo na štýl PLL
potom mi napadol seriál Girls, lebo má podobný poster ako PLL, tiež sú tam 4 baby, ale kvalitou neviem, ako na tom je..
Teen Wolf - tam máš aj mystiku aj romantické zápletky, ak ti teda nevadí svet vlkolakov..
možno Baby Daddy - to je komédia s mladými ľuďmi..
mne sa páči Hart of Dixie, aj keď to celkom nie je podobné tvojim spomenutým seriálom, ale máš tam romantické zápletky a je to sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
potom mi napadol seriál Girls, lebo má podobný poster ako PLL, tiež sú tam 4 baby, ale kvalitou neviem, ako na tom je..
Teen Wolf - tam máš aj mystiku aj romantické zápletky, ak ti teda nevadí svet vlkolakov..
možno Baby Daddy - to je komédia s mladými ľuďmi..
mne sa páči Hart of Dixie, aj keď to celkom nie je podobné tvojim spomenutým seriálom, ale máš tam romantické zápletky a je to sranda