Poznate niekto nejaku stranku kde mozem stahovat cele serie serialov v rar po anglicky ? len proste nie cez torrenty ... na ulozto skoro nic neni po anglicky ..dakujem
torrenty sú super, taký menší návod:
1. stiahnúť utorrent(/bittorrent a iný prostredník cez ktorý budeš sťahovať je ich veľa) a nainštalovať ho!
2. otvoriť v prehliadači napr. thepiratebay.org (eztv.it, mininova.org ...)
3. napísať čo hladáš
4. kliknúť na magnet, ale vážne na MAGNET žiaden download!!!
5. povoliť stiahnutie cez utorrent, ak to máš nastavené v prehliadači, malo by to ísť samo napr. Opera sa pýta ne protokol tuším aj Chrome to robieval, no proste povoliť to
6. čakať kým nestiahne
7. ak máš možnosť, nechaj seedovať aj pre iných
(ja som sebec ja nenechávam, mám obmedzené dáta :/ )
potom si na piratebay nájdi film, ktorý stiahneš linkom, povrdíš v programe a necháš tak, potom ked ti dostahuje, tak si ten súbor v pc nájdeš čo je na tom ťažké?
@siouxsie Ahh shit, to je smutné. To na stredoškolských, či na vysokoškolských? Ale to by sa dalo nejak obísť. Ak by ti film stiahol niekto mimo intráku, uložil ho na google disk a dal by ti prístup, tak by si si ho mohla pekne prevziať bez banu.
@kofolavsrdci VŠ.
už ma to tak neštve pretože všetko čo pozerám som doteraz našla online horšie to bolo keď som chcela stiahnuť nejakú hru, to som si musela počkať kým pôjdem domov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a inak k veci, nie inak ako cez torrenty to neviem
1. stiahnúť utorrent(/bittorrent a iný prostredník cez ktorý budeš sťahovať je ich veľa) a nainštalovať ho!
2. otvoriť v prehliadači napr. thepiratebay.org (eztv.it, mininova.org ...)
3. napísať čo hladáš
4. kliknúť na magnet, ale vážne na MAGNET žiaden download!!!
5. povoliť stiahnutie cez utorrent, ak to máš nastavené v prehliadači, malo by to ísť samo napr. Opera sa pýta ne protokol tuším aj Chrome to robieval, no proste povoliť to
6. čakať kým nestiahne
7. ak máš možnosť, nechaj seedovať aj pre iných
(ja som sebec ja nenechávam, mám obmedzené dáta :/ )
potom si na piratebay nájdi film, ktorý stiahneš linkom, povrdíš v programe a necháš tak, potom ked ti dostahuje, tak si ten súbor v pc nájdeš čo je na tom ťažké?
už ma to tak neštve pretože všetko čo pozerám som doteraz našla online horšie to bolo keď som chcela stiahnuť nejakú hru, to som si musela počkať kým pôjdem domov