Zdravím. Chcem si nechať poradiť. Mam chuť začať pozerať nejaký seriál. Doteraz som pozerala Upírske denníky ale prestala som, nebavilo ma to, takisto to bolo aj u Walking Dead aj keď to by som si raz chcela dopozerať. American Horror Story som dopozerala
Zo spominanych som nevidel ani jedno...ale to asi preto, ze sa jedna o scifi a to su pre mna sracky ako aj vsetko nerealne (co uz) :ehm: momentalne pozeram Ballers ak ti to nieco hovori...hraje tam Dwayne Johnson
Z tychto troch asi Suits, ale ja hrozne hrozne milujem Pretty little liars, takze ten by som ti ja odporucila, aj ked ta zapletka je coraz debilnejsia...a este by som ti odporucila druhy serial Gossip girl to je taka pohodovka
ja ti poradím Pretty Little Liars.. teraz to sa už pridava pomaly šiesta séria.. ja to pozerám už rok, nahovorila ma na to kamaratka a je to naozaj super riešenie záhad, aj vraždy a unosy.. naozaj pecka, aspon pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aj game of thrones ale
supernatural je lepšie
@4 sci fi jak vyšité, fakt
The 100 je druhá topka
a potom sú super napríklad Devious maids, The last ship, Under the dome, The messangers, White collar :3
Supernatural je strašné niečo... teda možno že je taká iba prvá séria, lebo ďalej som sa nedostal