Ja vždy dobieham všetko, čo zameškám cez rok. Alebo rozpozerám a nestíham.. a hlavne v noci
Fringe, Scrubs, Gossip Girl, Dexter, Dr. House, two and a half men, HIMYM, Smallville (poslednú sériu musím dokukať), Vampire diaries.. a tak, bolo ich aj viac, len som niekotré prestal kukať.
@vast takze polku poznam! kks to nechapme ze chlaan kuka do vampire diaries atato bavii noteda tak ais hej kedto kukas Dexter je dobry aj house aj 2 a pol chlapa na tom sa vzdy tak udrbavam no kazdy vikend vlastne
@magick55 lebo ja neviem pekne pisat a vecer uz medzere sa mi nechcu davat ale jeto fajn amne skor fero natom sa smejem lebo sa opakuje jak debil! jak debil!
@wandula jop pretty little liars mi uz kamoska odporucila len nemam cas tak cez prazky zacnem ami povedala ze ma to bude urcite bavit
@magick55 no boha toje ais tym ze jasom z Martina a dakt hovno rozumiem ale on strasne rychlo rozprava to sa neda rozumiet alejeto borec tohej vsetci suu:tam borci aj Miňo Demovič največi odrbavač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
s tymito mladuckymi hercami je to jedna velka jazda.. mozte pozerat cast za castou a stale je to prijemne pozeratelne pozeravam posledne tri mesiace..
@kolini ja nevime cotoje.. aky nazov toma ale ty herci sumi znamy
@tobje to som jeste nevidela ani nepocula otom:/ ale aisbyma nebavilo kedze fantasy neva
Fringe, Scrubs, Gossip Girl, Dexter, Dr. House, two and a half men, HIMYM, Smallville (poslednú sériu musím dokukať), Vampire diaries.. a tak, bolo ich aj viac, len som niekotré prestal kukať.
@bejak Tie roky sedemdesiate
a môjmu srdcu najmilší FRASIER!!!!!!!!! ( neprehnala som to?)
@phipo25 to coje zac to TBBT aHIMYM poviesmi
» www.csfd.cz/film/221411-jak...
@magick55 lebo ja neviem pekne pisat a vecer uz medzere sa mi nechcu davat ale jeto fajn amne skor fero natom sa smejem lebo sa opakuje jak debil! jak debil!
@wandula jop pretty little liars mi uz kamoska odporucila len nemam cas tak cez prazky zacnem ami povedala ze ma to bude urcite bavit
A okrem Game of Thrones aj Tudorovcov.
Tv nepozerávam.
A Joan z Arkádie je taký prázdninový seriál
-Games of Thrones
@bizbilio co robis?