Serie ma matika...
Serú ma holky, ktoré nevedia čo so sebou...
Serú ma ludia, ktorí si kúpia auto v zahraničí a neodlepia veľkú bielu nálepku (D) (CZ) (A) atd...
Serú ma cigáni...
Serú ma peniaze...
Strašne ma serie počasie...
Serie ma zavírený PC..
serie ma jeden chalan,serie ma choroba,serie ma to ze sa mi nechce pisat si poznamky z dejepisu,serie ma to ze sa prezieram,serie ma to ze sa nudim a serie ma to ze ma stale nieco serie a este ma serie ked niekto co sa do niecoho nevyzna a nic si o tom neprecital siri nejake recicky a hra sa na nieco a potom si vsetci ostatni z toho robia srandu ked to niekto mysli vazne
Serie ma to ze som hend v prvy den zlomila dlahu ...Serie ma ze sa zajtra budem musiet trepan do mesta do lekara pri ktorom budem asi 2 hodiny cakat a potom mi kukne na prst nic nepovie a posle ma na Sádrovňu ... Ano toto ma serie :!
- serie ma ze nemozem byt sama sebou a svet zo mna robi zakomplexovaneho uchyla pricom taka niesom
- seru ma zeny co nevedia co chcu a co ma preto zatahuju do ich komplexov a problemov
- seru ma deti co si pridavaju roky a tvaria ako keby prezili vsetky problemy sveta len preto lebo si precitali par uchylnych knih
- seru ma nenapravitelne naivni ludia ktori sa zase a zase nechaju ojebat
- serie ma clovek co sa drzo a pokrytecky nazyval moj najlepsi priatel a potom sa spraval ako vyjebany kokot, a mna do toho zatahoval aby mohol lepsie zakryvat to ze je od narodenia zakomplexovany a bez sebavedomia s tykmi k uchylkam, ze je "iny"
- seru ma dalsi zakomplexovani uchyli bez sebavedomia co sa snazia prevtvarovat pomocou Boha
- serie ma kazdy kto do mna husti picoviny a caka ze budem nasledne robit co on chce
- seru ma ludia co kecaju picoviny a potom sa cuduju ze si s nimi nemam co povedat
- serie ma ze na tejto skole neje nikto kto by bol so mnou na rovnakej vlne, ze mozno taky nikto ani nieje
- serie ma ze furt zo vsetkeho vyjdem jak kokot aj ked sa len spravam slusne a taktne
uuuf no este bys om si vedela vyliat dusu ale aj tak to nikto nebude citat a aj tak mam tteraz inu robotu
Sere ma dlhé čakani v šk. jedálni
Sere ma ked ma nekdo sere ked som nasrata
Seru ma ludia, kt. si o sebe vela myslia
Seru ma male deti
Seru ma cigani, kt. sa nevedia mestit do koze
Sere ma ked nieco nevide tk ako som plánovala
Sere ma ked je vonku otrasne pocasie
Sere ma moja povaha (niekedy!)
Neskutocne ma seru velke reci!!!
Sere ma to ked mi niekto hovori ze na nieco mam alebo ze mam na viac ked ja viem ze nemam
v podstate ma toho sere viac..ale natoto som si spomenula momentalne
serie ma skola
serie ma moja hmotnost
serie ma ze tu neni Kacicka
serie ma ze uz neviem ako dalej
serie ma ze sa mi nepodari splnit si svoje sny
serie ma to ze nemame v chladnicke sardinky
Serie ma štrajkujúci modem.
Serie ma vlastná neschopnosť zanevrieť na IE.
Serie ma, že v telke nič nejde.
Serie ma, že neviem zohnať Mesmer na DVD.
Serie ma, že som ešte furt chorá.
Serie ma, že nikto nie je online na ICQ a nemám si na kom byvíjať komplexy.
Serie ma, že som polhodiny sedela s farbou na gebuli, a po opláchnutí som mala presne také isté vlasy, ako predtým.
Serie ma pomalý rapidshare pre free userov.
Serie ma človek na druhom konci Európy, ktorý mi vďaka keyloggeru ukradol mailovú adresu.
Serie ma 10 erotických mailov denne, ktoré na tú adresu dostávam.(nepreposielam)
Serie ma, že nič z toho ma skutočne neserie, ale neviem prestať.
Už viem.Serie ma, ako matka prekuruje v celom dome a mne je horúco v tričku bez rukávov.
serie ma jeden chalan,serie ma ze,som si kupila nove vydanie ucebnice z angliny,ked uprofka chce nakonec,stare vydanie,jak sprosta...serie,ma ze uz je skoro 7 hodin,a ja este neviem nemcinu,serie ma ze mi dala triedna spravit,do zajtra nastenku v skole,serie ma ze musim ist zajtra do skoly ked som chcela ist na blic, serie ma ze nemame taky kopec snehu ako na Kysuciach...a to,je asi vsetko,tak zhruba..
Mna seru ludia co sa mi miesayu do zivota!! sere ma skarede pocasie, cas strateny v skole, stav ked nemam peniaze, pocit ked ma opustaju kamarati......... niekolkonasobne ma to sere ked chytim depku x)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
PS: pod blbe diskusie blbe komentare
- seru ma zeny co nevedia co chcu a co ma preto zatahuju do ich komplexov a problemov
- seru ma deti co si pridavaju roky a tvaria ako keby prezili vsetky problemy sveta len preto lebo si precitali par uchylnych knih
- seru ma nenapravitelne naivni ludia ktori sa zase a zase nechaju ojebat
- serie ma clovek co sa drzo a pokrytecky nazyval moj najlepsi priatel a potom sa spraval ako vyjebany kokot, a mna do toho zatahoval aby mohol lepsie zakryvat to ze je od narodenia zakomplexovany a bez sebavedomia s tykmi k uchylkam, ze je "iny"
- seru ma dalsi zakomplexovani uchyli bez sebavedomia co sa snazia prevtvarovat pomocou Boha
- serie ma kazdy kto do mna husti picoviny a caka ze budem nasledne robit co on chce
- seru ma ludia co kecaju picoviny a potom sa cuduju ze si s nimi nemam co povedat
- serie ma ze na tejto skole neje nikto kto by bol so mnou na rovnakej vlne, ze mozno taky nikto ani nieje
- serie ma ze furt zo vsetkeho vyjdem jak kokot aj ked sa len spravam slusne a taktne
uuuf no este bys om si vedela vyliat dusu ale aj tak to nikto nebude citat a aj tak mam tteraz inu robotu
Sere ma ked ma nekdo sere ked som nasrata
Seru ma ludia, kt. si o sebe vela myslia
Seru ma male deti
Seru ma cigani, kt. sa nevedia mestit do koze
Sere ma ked nieco nevide tk ako som plánovala
Sere ma ked je vonku otrasne pocasie
Sere ma moja povaha (niekedy!)
Neskutocne ma seru velke reci!!!
Sere ma to ked mi niekto hovori ze na nieco mam alebo ze mam na viac ked ja viem ze nemam
v podstate ma toho sere viac..ale natoto som si spomenula momentalne
serie ma, že nemám voľnú kúpelňu, aby som sa pomol konečne osprchovať
... no a samozrejme, serie ma, že nieje SVETOVÝ MIER (to len tak na okraj )
serie ma moja hmotnost
serie ma ze tu neni Kacicka
serie ma ze uz neviem ako dalej
serie ma ze sa mi nepodari splnit si svoje sny
serie ma to ze nemame v chladnicke sardinky
Serie ma vlastná neschopnosť zanevrieť na IE.
Serie ma, že v telke nič nejde.
Serie ma, že neviem zohnať Mesmer na DVD.
Serie ma, že som ešte furt chorá.
Serie ma, že nikto nie je online na ICQ a nemám si na kom byvíjať komplexy.
Serie ma, že som polhodiny sedela s farbou na gebuli, a po opláchnutí som mala presne také isté vlasy, ako predtým.
Serie ma pomalý rapidshare pre free userov.
Serie ma človek na druhom konci Európy, ktorý mi vďaka keyloggeru ukradol mailovú adresu.
Serie ma 10 erotických mailov denne, ktoré na tú adresu dostávam.(nepreposielam)
Serie ma, že nič z toho ma skutočne neserie, ale neviem prestať.
Už viem.Serie ma, ako matka prekuruje v celom dome a mne je horúco v tričku bez rukávov.
+serie ma, že ma vôbec neserie, že na všetko seriem
Táto téma síce nie je úplne geniálna, ale že by to chcelo byť o decku s múdrymi rečami? ... Nevidím dôvod ...
nenormálne to neznášam a ked sa snažím reč previesť na niečo iné tak zrazu nevedia čo hovoriť ale sťažovať by sa vedeli do nemoty