Ahojte,nemám vo svojom okoli vela dobrých kamarátov,takze vacsinu casu trávim so sesternicou.Ide o to,že sme dnes mali ist na jednu párty a zrazu dostala teploty.To by bolo v pohode,lenže uz som ju aspon 3x tak volala a vzdy nieco mala,prve ze je post,potom ze niekde inde.To by tiez nebol az tak velky problem,ide o to ze vzdy mi povie ze ide a potom den pred tym alebo hodinu povie ze nejde.Uz ma to serie,lenze ak ona so mnou nepojde tak nemám proste s kým ist,lebo tu nemám žiadnych kamaratov ktorí by som mnou išli.Trápi ma to,že si takto vymysla.Co jej mam na to povedat? Ako sa mam zachovat?
@atom12 je to nepríjemné, ale asi proste nemá záujem, nebaví ju robiť ti doprovod. Ono sa mi ľahko napíše, že nájdi si nejakých kamarátov alebo partiu, ale fakt asi nič iné neostáva. Takto to riešila aj jedna - teraz už bývalá - kamarátka, proste vždy jej do toho niečo prišlo (najlepšie deň/hodinu pred tým, aby sa vyhla presviedčaniu), pritom narovinu nepovedala nič. Po čase sme sa prestali baviť úplne, no čo sa dá na tom riešiť, ak človek nemá záujem, nemá zmysel ho nútiť. Mne to tiež nie je príjemné, keď sa mi nechce a niekto ma stále presviedča, ale radšej rovno poviem, že nie.
A chodieva na párty? Chce tam vlastne chodievať? Čo ak jej to vždy stopnú rodičia len sa za to hanbí? Čo ak ju pasívne vnucuješ do sľubu, ktorý jej je nepríjemný. Ako nevravím že to nemôže byť niećím iným. Najlepšie by bolo asi sa s ňou o tom nejak porozprávať
@atom12 ak sa snou o tom porozpravas, samozrejme ze ti bude klamat...neprizna to ze ma nejaky problem..ak ho ma..mozno si len ty namyslas blbosti...nikdy nevies ci ti nehovori pravdu...jedine co mozes spravit je, ze sa stym zmieris...lebo ak si vymysla a len sa ti vyhovara, tak je evidentne ze stebou cas travit nechce..v tom pripade urob pre seba laskavost a akceptuj..nemozes vynutit niekoho pozornost...ou a este jedna vec...pokial by som bol na jej mieste, a dozvedel sa ze ju volas, v podstatne a hlavne kvoli tomu ze nemas kamaratov, tak ta poslem do p.ce!!! skus sa skor zamyslet nad tym, ze preco tych kamaratov nemas...naprav to a prestan otravovat tvoju sesternicu...
@atom12 mozno to bude zniet kruto, ale ona ta mozno nema tak rada ako ty ju...nekonfrontuj ju, pretoze ty z toho mozes vyjst ako piča ( sprepacenim )...proste ked ti raz povie ze nemoze tak nemoze...ci uz na to ma dovod alebo nie..respektuj inych, a dostane sa ti respektu tiez...
Mám 15...ale ako mám proste urobiť aby si toto ku mne nedovolovala? Lebo má namotava hrozné,rozprávala som sa s ňou o tom,kričala som na ňu no robí to vzdy
Určite to nevyťahuj pred maminou, lebo potom bude s tebou chodiť z donútenia alebo už vôbec, pokiaľ teda nechce. Skús zvoliť radšej taktiku, že budeš k nej milá a dáš tomu čas, ako je spomenuté nado mnou, nebudeš ju chvíľu nikam pozývať a uvidíš čo bude. Nikto sa nedá nútiť aby sa s tebou bavil alebo niekam chodil pokiaľ nemá záujem. Chce to trpezlivosť, ktorú bohužiaľ mladé dievčiny nemajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(Dodnes ich nenašli.)
Podľa mňa ju už nebaví ti robiť garde dámu a nevie ako ti to má povedať tak sa všemožne vyhovára.