Boha u nás lietajú aj o jedenástej a nikoho to nezaujíma. A ďalšia vec že bývam blízko pri strelnici takže keď tí armádni chujovci začnú naraz tak to je zážitok. =D
@pernik neviem prečo ale mňa to jebe rovnako ako teba a ešte pre rovnaký dôvod. Tie dnešné média to je bordel. Ešte včera som zachytil v nejakých novinách kde varovali a dopredu informovali obyvateľov že niekde v severnej časti západného Slovenska bude mať let stíhačka, čiže môže prekonať rýchlosť zvuku a tým vznikne tzv: hypersonický tresk aby sa ničomu nečudovali a ani sa ničoho neobávali. Dnes boli o5 plné správy tej kokotiny že stíhačka dosiahla nadzvukovú rýchlosť. Ďalej mi to príde smiešne aby vojenské letectvo dopredu dávalo na verejnosť info o cvičných letoch a kde sa majú konať. Boha veď za socíku tu lietali Rusi každý boží deň a 10 letov denne a dnes sa idú z toho ľudia pojebať že raz za mesiac letí stíhačka.
Ďalej nehovorím ani o tom že dávajú každý boží deň v správach že sú tu tropické horúčavy. Tie dnešné správy majú asi takú kvalitu ako za socializmu. Vtedy vkuse dávali správy o JRD a podnikoch a dnes vyplňujú svoj vysielací čas tým že vonku bolo 36°C a v noci bude 20°C ako keby to bežný človek nevedel bez ich správ. Ešte pred 2 týždňami orodovali aby už konečne začalo leto a bolo teplo a dnes už je tu pre nich tropické leto. Ja neviem čo tí dnešný ľudia vlastne chcú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ďalej nehovorím ani o tom že dávajú každý boží deň v správach že sú tu tropické horúčavy. Tie dnešné správy majú asi takú kvalitu ako za socializmu. Vtedy vkuse dávali správy o JRD a podnikoch a dnes vyplňujú svoj vysielací čas tým že vonku bolo 36°C a v noci bude 20°C ako keby to bežný človek nevedel bez ich správ. Ešte pred 2 týždňami orodovali aby už konečne začalo leto a bolo teplo a dnes už je tu pre nich tropické leto. Ja neviem čo tí dnešný ľudia vlastne chcú.