Velmi malo ludi si vychutnava sex s pocitom rozkose a slasti....vo vacsine pripadoch je to o akomsi pocite vyhry jedneho nad druhym a ja si myslim,ze naozajstne milovanie musi mat stavu.....kto si mysli opak,nech mi napise.
@skandinavian aspon neurazaj ak sa nechces vyjadrit.. nestoji to za to, akurat zhadzujes seba..
@janino12 sex a milovanie nie su len o rozkosi ci slasti ci stave..
a prosim nezamienaj si tie dve slova..
sex je sucastou milovania toho druheho. a sex bez lasky je len nechutne ukojenie vlastnych tuzob, teda uzivat si to sa velmi neda
milovanie je zas vnutorne citove rozpolozenie ktore ta naplna stastim z toho ze mas milovanu osobu a ze ona miluje teba..a "zijes v 7 nebi" s usmevom na tvari
a ked ich spojis.. tak voebc nejde o stavu ci podobne..
ide o to, ze oni dvaja sa oddaju tomu druhemu. nie vsak preto, aby ukojili vlastne prizemne tuzby a pudy ci potreby..ale aby spravili stastnym toho druheho.. aby mu pomohli zazit nieco uzasne a nadherne..
@2 to co si napisal akoby si mi vytiahol z mysle... preesne to iste si myslim ja...
SEX - ukojenie pohlavnej tuzby
MILOVANIE - splynut s tym druhym, to je to najkrajsie co moze existovat, citit ho tak blizko seba, jeho vonu, dotyky, spojit sa v jedno.. to sa neda opisat, tu nejde o spravenie sa ale o to krasne, tie pocity... aa to stastie
moc osobna otazka a nerada by som to tu rozoberala...
ale sex a milovanie su dve rozlicne veci...sex mozem mat s kymkolvek...ale milovat sa s niekym, to je uz o inom...tam je ta ozajstna vasen, napatie, iskrenie...to moze byt len z lasky...
Chapem,ze sex a milovanie su dve uplne odlisne veci,ale vysvetlite mi,prosim,co su to za baby,ktore idu s niekym hned v prvy den? A ako krasne sa vsetky hraju na slusne... Ja viem,ze pre niektorych chlapcov to je vyzva,ze im to dviha ego,ale co su v skutocnosti tie baby? S....y!!! a to vieme vsetci,vsak? Nikto z nas nie je svaty,ale nechapem,ako sa niekto s niekym moze milovat v prvy den,ved je to nedostojne a prinajmensom divne,ubohe.....nemyslite? A vela z vas vo svojom vnutri vie,ze mam pravdu,ale malokto so mnou suhlasi navonok,aby zapadol k vacsine...Pekny den vam prajem....Ahojte...
@0 tym poslednym si myslel sex hned na prvom rande s niekym? Mne sa to uz stalo nie ze by som sa chcela vychvalovat a dovod? Myslim ze dovod je snad jasny preco chcu mat ludia sex,v prvom rade tuzba a chut dotycny ta pritahuje atd...Snad to nemusim vysvetlovat viac a je to kazdemu jasne kedze kazdy ma iste potreby Pocit to bol uplne normalny,nic vynimocne,proste to na teba pride a ty to chces a je jedno ako dlho sa poznate,zle v ziadnom pripade nebolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@janino12 sex a milovanie nie su len o rozkosi ci slasti ci stave..
a prosim nezamienaj si tie dve slova..
sex je sucastou milovania toho druheho. a sex bez lasky je len nechutne ukojenie vlastnych tuzob, teda uzivat si to sa velmi neda
milovanie je zas vnutorne citove rozpolozenie ktore ta naplna stastim z toho ze mas milovanu osobu a ze ona miluje teba..a "zijes v 7 nebi" s usmevom na tvari
a ked ich spojis.. tak voebc nejde o stavu ci podobne..
ide o to, ze oni dvaja sa oddaju tomu druhemu. nie vsak preto, aby ukojili vlastne prizemne tuzby a pudy ci potreby..ale aby spravili stastnym toho druheho.. aby mu pomohli zazit nieco uzasne a nadherne..
SEX - ukojenie pohlavnej tuzby
MILOVANIE - splynut s tym druhym, to je to najkrajsie co moze existovat, citit ho tak blizko seba, jeho vonu, dotyky, spojit sa v jedno.. to sa neda opisat, tu nejde o spravenie sa ale o to krasne, tie pocity... aa to stastie
ale sex a milovanie su dve rozlicne veci...sex mozem mat s kymkolvek...ale milovat sa s niekym, to je uz o inom...tam je ta ozajstna vasen, napatie, iskrenie...to moze byt len z lasky...
Nehovorím, že človeku občas nenapadne, aké by to bolo s tým a s tým, ale tak treba sa riadiť aj rozumom, nie hormonmi.
A je možné, že ak má niekto len 1 sexuálneho partnera, prídu otázky, aké by to bolo s tým a s tým.