No tak existuje mnozstvo roznych situacii, ktore sa koncia sexom.. tie asi nemusim menovat ale aspon co sa mna tyka mala by tam byt nejaka ta predohricka (aspon malinka) aby to mlao tie spravne "grady".. lebo len tak , aby ku mne chalan prisiel a hop sup na to.. tak asi nie
Boze dievca, ved ma este zavruuu!!! nepytaj sa na take veci tak skoro, myslim ze na riesenie sexu mas este dooost casu.. Mozno ma niekto ukamenuje za puritanstvo,ale aj tak v 13 sexovat, to zas nie..
Mam sice len 18,ale vidim ako sa dnesna mladez posuva uzasnymi krokmi vpred.. zatial co ja som v 13 prezila este len prve bozkavanie (aj to som bola medzi prvymi), tak dnesne baby v 13 uz davno maju za sebou prve ochytavacky, pripadne pettingy (neodsudzujem to, len hodnotim z mojho hladiska).. je to zvlastne, pretoze ja ked sa obzriem s5, tak som nebola PSYCHICKY este na tom tak, aby som zazivala take veci..Dokonca si dovolim tvrdit, ze aj ked som v 18 mala svoj prvy sex nebola som na to este uplne citovo dozreta a keby sa da vratit cas asi by som este pockala..
Myslim si, ze sa rozhodne netreba nikam ponahlat.2 roky som chodila s chalanom, s ktorym za cely ten cas nebol ani jeden sexik,(a to on mal 19 a ja 15 ked sme si spolu zacali) a bolo v pohodke.. bolo tam len jemne hladkanie, maznanie a obaja sme o nic neprisli. Preto sa prosim ta nikam neponahlaj a nerob to len preto, ze uz ostatne to skusali..Dobre?? Slubujes ?
Ja mám na to rovnaký názor!Tiež som si najprv myslela,že keď už to všetci majú "za sebou", asi by som mala aj ja.Ale nakoniec zvíťazil zdravý rozum a počkala som na správny čas, keď som na to bola psychicky pripravená.A nikdy nebudem ľutovať, že som počkala.Prvý krát som sex vyskúšala v 20 a stálo to za to.Poradím ti len toľko, riaď sa svojím srdcom a počúvaj svoje vnútro a nič nerob preto, lebo to chce niekto iný.Inak to nebude také aké to má byť!
myslela som nie kazdy caka na to ze sa budu tie dva roky spoznavat a potom ked nik neni doma tak sup vyskusat sex a po case niekto zisti ze stracal cas a sexualne mu nevyhovel aj to treba davat brat na vedomie . Nma len zaujma ako to navrhnut tak nie priamo chcem sex ale len tak take mazlenie viete ako na to ?
Proste ak chceš, aby došlo k tomu saamotnému super zážitku, tak: Ak ste niekde sami, proste sadni si mu do lona obkročmo a začnite sa´vášnivo bozkávať, proste samaa pocítiš ten skvelý pocit ktorý ti dodá odhodlanie pokračovať ďalej. Začni sa na ňom pohybovať hore dolu aby si sa trošku o neho obtrela. A potom neverím, že mu nedôjde čo chceš, ver mi začne ťa bezhlaavo vyzliekať,pretože už bude načisto pripravený. A keď pritom budeš ešte vydávať nejaké sexi zvuky, ver, že bude po tebe šalieť
typek myslis asi nie len reci a ked k veci tak podaktory cuvaju ale ak prezrad co plati na teba alebo vobec budem rada ja tak vela skusenosti nemam mam ale nie vela pa dik
baby tyyypek ma pravdu... este som nestretla chalana ktoremu by som musela navrhovat sex... teda vlastne az na zdrzanliveho byvaleho, ale to je fuk a aj to stacilo povedat ze co tak si dnes zasexovat? a hned bol v pozore ale okrem tohto pripadu sa mi to este nestalo aby som niekomu musela navrhovat sex. staci sa trochu bozkavat na zaciatok, potom pridat dotyky a uz to pojde... netreba nad tym ani nejako premyslat
» www.birdz.sk/webka/monika108... "Sex ako nato" a to si si už všimla že prečo máš v tele viac otvorov ako by si predpokladala? Ano Chlapci majú pipík a dievčata vagínu...
Hm niečo o sexe? Je to krásna vec to asi každý vie, ale na sex netreba dáko sa ponáhlať. Sex príde sám od seba ako láska: nehladaj lásku, láska si nájde teba. Sex v 17 alebo 18 môže byť síce ide o vyspelosť človeka a určitej osoby zase kebyže mal chalan 18 a baba 14 tak podla mňa to není to práve čo ten chalan robí. Čo môže čakať od takej
mladej baby, veď to ešte nerozmýšla a nevie čo je dobré a zlé hlavná vec je nek zapadne. Je veľa báb, ktoré také niesu ale aj sú. Ja som mal svoj prvý sex v 16 a nemám sa čím chváliť. Ale je hrôza keď počujem aké malé dieťa už malo sex a ešte sa tým chváli. Najkrajší sex je z lásky, a aj bez lásky keď to vieš ty alebo baba/ chalan. Je to osobná vec kedy kto čo bude robiť a s kým .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vela rad o sexe ako na to najdes na:
» www.birdz.sk/love/problem.ph...
je tam podtym aj diskusia, kde je uz 275 prispevkov.
Mam sice len 18,ale vidim ako sa dnesna mladez posuva uzasnymi krokmi vpred.. zatial co ja som v 13 prezila este len prve bozkavanie (aj to som bola medzi prvymi), tak dnesne baby v 13 uz davno maju za sebou prve ochytavacky, pripadne pettingy (neodsudzujem to, len hodnotim z mojho hladiska).. je to zvlastne, pretoze ja ked sa obzriem s5, tak som nebola PSYCHICKY este na tom tak, aby som zazivala take veci..Dokonca si dovolim tvrdit, ze aj ked som v 18 mala svoj prvy sex nebola som na to este uplne citovo dozreta a keby sa da vratit cas asi by som este pockala..
Myslim si, ze sa rozhodne netreba nikam ponahlat.2 roky som chodila s chalanom, s ktorym za cely ten cas nebol ani jeden sexik,(a to on mal 19 a ja 15 ked sme si spolu zacali) a bolo v pohodke.. bolo tam len jemne hladkanie, maznanie a obaja sme o nic neprisli. Preto sa prosim ta nikam neponahlaj a nerob to len preto, ze uz ostatne to skusali..Dobre?? Slubujes ?
A inak - fajn prispevky s rozumnymi nazormi.
"Sex ako nato" a to si si už všimla že prečo máš v tele viac otvorov ako by si predpokladala? Ano Chlapci majú pipík a dievčata vagínu...
mladej baby, veď to ešte nerozmýšla a nevie čo je dobré a zlé hlavná vec je nek zapadne. Je veľa báb, ktoré také niesu ale aj sú. Ja som mal svoj prvý sex v 16 a nemám sa čím chváliť. Ale je hrôza keď počujem aké malé dieťa už malo sex a ešte sa tým chváli. Najkrajší sex je z lásky, a aj bez lásky keď to vieš ty alebo baba/ chalan. Je to osobná vec kedy kto čo bude robiť a s kým .