no mal to byt fakt blog, ale preco nie, da sa o tom diskutovat...vyjadril si to velmi pekne....
Chcem len dodoat ze toto nei su jedini umelci ktori to robia prirodzene, co som si istá ze to urcite vies ale vsetky tie najlepsie kapely to robili od srdca...nemozete spravit neičo dobre ak vas to nebavi, rock n roll je poctiva hudba, a prave preto ho milujem z celeho srdca
ps. kto k tomu nemá čo povedať tak ťažko bude hladať pointu ,len tolko ...
9.- no jo ved zona a a slobodna europa je hadam jediny rock n roll na slovensku
8.-he, Elvisa? to už nie je ono ,on bol komerčný konzumak ,idol žien ,niečo ako popova hviezda aj ked to robil zo srdca ako sa to v rock n rolle sluší, tie jeho pohyby brutálne a všetko ,skôr James Brown ,toho mám aj si ho sem tam vypočujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Chcem len dodoat ze toto nei su jedini umelci ktori to robia prirodzene, co som si istá ze to urcite vies ale vsetky tie najlepsie kapely to robili od srdca...nemozete spravit neičo dobre ak vas to nebavi, rock n roll je poctiva hudba, a prave preto ho milujem z celeho srdca
8.-he, Elvisa? to už nie je ono ,on bol komerčný konzumak ,idol žien ,niečo ako popova hviezda aj ked to robil zo srdca ako sa to v rock n rolle sluší, tie jeho pohyby brutálne a všetko ,skôr James Brown ,toho mám aj si ho sem tam vypočujem
10.- s kým ? Timbaland? nepoznám, kto to je?
12.- he,no ..podla mňa teda čumíš skôr na hmatník
Zabudol si napisat v naj serialoch este jeden:Schizofrenia