ono sa to len vola sex na jednu noc. malokedy to jednou nocou zacina a jednou nocou konci. muzi vedia byt neskutocne neodbytni a doterni. cize nie! nechcem sex na jednu noc.
Ludi to vzdy lakalo a vzdy aj bude podla mna... sex na jednu noc-vzrusenie, nieco nepoznane, ,,zakazane" necudujem sa, ze to niektori chcu a holduju tomu. Zase na druhej strane, asi malokedy byva ten sex taky dobry, sak dvaja ludia si musia sadnut a ked sa nepoznaju nevedia co druhemu sedi. Neviem ci by som si taky sex uzila
Počkať, to akože sex zvykne trvať aj dlhšie, ako jednu noc? Akože trebárs jeden sex na dve noci a deň? Viac ako 24 hodín vkuse? Fúha, vy máte riadnu výdrž ľudia...
@mkamka to je absurdne, lebo pomaly ziadny vztah netrva vecne ale ano, aj vztahy su pre bezcielne, hlavne take, ked ludia skacu z jedneho vztahu do druheho, alebo hned ako sa rozijdu, uz potrebuju znova s niekym chodit, uprednostnuju vztahy pred dlhorocnymi kamaratmi, vztahy su pre nich zmysel zivota a na viac nezmozu...
@momoglamorous to, že je to absurdné, s tým súhlasím, ale to celkové odsudzovanie vzťahov sa mi nepáči, lebo by to smerovalo k prospešnému zániku ľudstva a čo ak je niekoho cieľom vybudovať si vzťah? niekto vidí zmysel života v kamarátoch, niekto v kariére
@mkamka no co ak by zaniklo ludstvo? aj tak sa rodi stale viac a viac vymletych ludi a kompletna generacia mladych upada (ach)
ja odsudzujem vztahy, lebo je to moj nazor...nech to je jeho cielom, ale nemusi to vnucovat inym alebo zabudat na ludi, s ktorymi sa bavi uz roky, aj takych poznam, co to robia...
no najlepsi si ti, ktori, ked su single nadavaju na vztahy a ked su vo vztahu, tak vsetko vidia uplne ruzovucko a potom sa rozidu a zase na vsetko nadavaju... (ach)
@momoglamorous prepac, ale ako myslis to, ze vztahy su pre bezcielnych ludi? ked napriklad mozem porovnat seba a dalsich mojich x znamych, tak vsetko sme to ludia, co maju gazilion cielov, vsetko si postupne plnime, dalo by sa povedat, ze v tom, co robime sme aj dost uspesni a vsetci sme aj stastne zadani..co maju spolocne zivotne ciele, pripadne pozitivny karierny rast alebo jeho degradacia, ak je dany clovek s niekym vo vztahu? teda, ak som spravne pochopil to, co vravis
@trdelniiiq vacsinna ludi, co poznam, vyhladavaju vztahy, lebo nemaju ciel...ked ty a tvoji znami zijete tak, ako pises, tym lepsie pre vas, tak by to aj malo byt
no ja si myslim, ze ked je niekto 'zazrany' do nejakej veci naplno a naplna ho to, nepotrebuje vztah
@momoglamorous čítanie s porozumením, keď napíšem prospešné, tak je to prospešné... strašne sa mi vidí, ako si myslíš, že si najlepšia (ach)
stretla si niekedy človeka, ktorý sa upísal štúdiu a práci a nakoniec zistil, že zahodil všetko kvôli životu, aký nikdy nechcel mať a ostal ÚPLNE sám? nechcela by si
@mkamka podla coho, usudzujes, ze si myslim, ze som najlepsia? a ked sme uz pritom, relativne lepsi clovek od inych si moze mysliet, ze je lepsi...pri ludoch lepsich od neho, nie...tu nikoho nepoznam, tak nemam co posudzovat
ked nevedel co chcel...ja mam jasno v tom, ako chcem zit uz dlho a nikdy som ani nezavahala, ze sa mi tento sposob nepaci a chcem ho zmenit a ze zijem takto z recesie...ja praveze chcem a dufam, ze budem zit sama, ked budem uspesna
@momoglamorous pozerala som si tvoj profil na pokeci ale som rada, že si to nevzala zle, ako som čakala
životné hodnoty sa zvyknú meniť, časom a možno tebe začnú tikať o 20 rokov biologické hodiny ale mám pocit, že si ešte viac sklamaná zo vzťahov ako ja, keď máš taký negatívny postoj k veci
@mkamka ja nem nic proti vychvalovaniu sa, ked sa clovek ma cim a je to relevatne
pochybujem, ze nieco ako 'biologicke hodiny' u mna existuje, mojim snom nie je mat rodinu, deti..ja tuzim uplne po inych veciach
prepac, ale nie kazdy, kto ma negativny postoj k vztahoch sa v nich musel sklamat...neznasam, ze kazdy si mysli to iste (ten, kto neznasa vztahy, je sklamany) asi ked poviem, ze nemam rada vztahy, tak ich nebudujem a nevyhladavam, cize to znamena, ze som sa nemala este v com sklamat
@momoglamorous teda prepáč, teraz som sa asi zle vyjadrila, nieže ťa sklamal nejaký tvoj vzťah, ale vzťahy v tvojom okolí a ukázali ti, že tudy cesta nevede
@mkamka to uz skorej, poste mala som blbu triedu na gympli, odvtedy som si uvedomila, ze nemam rada ludi...ale uz predtym som mala sklony k tym istym cielom ako v sucasnosti...a teraz som uz medzi ludmi, ktorych mam rada a stale rozmyslam tak isto, cize to podla mna nemalo uplny efekt na moj zivotny styl
@momoglamorous@33 tak ale potom na zaklade toho nemozes povedat, ze ich nemas rada ako mozes mat/nemat rada nieco, co si este nezazila..to mi pride ako ked clovek, co v zivote do ust nedal jediny kusok masa, vravi, ze maso jest nebude lebo mu nechuti..ved predsa ked to v zivote neochutnal, ako moze na zaklade nicoho robit usudky
a ver, ze biologicke hodiny u teba existuju, len sa este nestihli prejavit..potom by si nebola clovek/zivocich
@trdelniiiq na tom co hovoris, nieco je, ale staci mi, co vidim na 3/4 ludi vo vztahoch a proste nechcem k nim patrit, nepaci sa mi, ako ziju a ako davaju najavo tie ich prejavy (ach) ja sa potesim, iba ked stretnem symapticky par a tych je maaalo
podla mna nie, ja viem, co som zac...clovek mozno fakt nie som, skor nejaky hybrid
@momoglamorous tak keby si stretla cloveka, ktory by bol dle tveho gusta a rozumela by si si s nim, bola by tam laska a podobne, zmenila by si hned svoj nazor poznam hafo ludi, ktori uvazovali podobne ako ty a skor ci neskor, vsetci nakoniec prehodnotili svoje dovtedajsie myslienky a postoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
only with my girlfriend
........................len s tebou nie!
@admin daj tu reklamu dopice
ja odsudzujem vztahy, lebo je to moj nazor...nech to je jeho cielom, ale nemusi to vnucovat inym alebo zabudat na ludi, s ktorymi sa bavi uz roky, aj takych poznam, co to robia...
no najlepsi si ti, ktori, ked su single nadavaju na vztahy a ked su vo vztahu, tak vsetko vidia uplne ruzovucko a potom sa rozidu a zase na vsetko nadavaju... (ach)
no ja si myslim, ze ked je niekto 'zazrany' do nejakej veci naplno a naplna ho to, nepotrebuje vztah
stretla si niekedy človeka, ktorý sa upísal štúdiu a práci a nakoniec zistil, že zahodil všetko kvôli životu, aký nikdy nechcel mať a ostal ÚPLNE sám? nechcela by si
ked nevedel co chcel...ja mam jasno v tom, ako chcem zit uz dlho a nikdy som ani nezavahala, ze sa mi tento sposob nepaci a chcem ho zmenit a ze zijem takto z recesie...ja praveze chcem a dufam, ze budem zit sama, ked budem uspesna
životné hodnoty sa zvyknú meniť, časom a možno tebe začnú tikať o 20 rokov biologické hodiny ale mám pocit, že si ešte viac sklamaná zo vzťahov ako ja, keď máš taký negatívny postoj k veci
pochybujem, ze nieco ako 'biologicke hodiny' u mna existuje, mojim snom nie je mat rodinu, deti..ja tuzim uplne po inych veciach
prepac, ale nie kazdy, kto ma negativny postoj k vztahoch sa v nich musel sklamat...neznasam, ze kazdy si mysli to iste (ten, kto neznasa vztahy, je sklamany) asi ked poviem, ze nemam rada vztahy, tak ich nebudujem a nevyhladavam, cize to znamena, ze som sa nemala este v com sklamat
a ver, ze biologicke hodiny u teba existuju, len sa este nestihli prejavit..potom by si nebola clovek/zivocich
podla mna nie, ja viem, co som zac...clovek mozno fakt nie som, skor nejaky hybrid
no kým som nemala priateľa tak mávala som aj také ... veď čo ... nemyslím si, žeby na tom bolo niečo zlé ... no pokiaľ to nie je nejak často