Potrebujem skôr zopár dobrých trikow na ožiwenie sexuálneho žiota ako radu.netwrdím, že ten môj je monotónny, ale niečo nowé poteší.píšte čo sa oswedčilo,ď.
Kiki má pravdu. Čo bude potom, keď budeš mať 40? Ak už hľadáš niečo na oživenie, prečo nezapojíš rozum ? Internet je sieť neobmedzených možností a nájdeš tam všetko. Čo takto si kliknuť google.sk a hľadať, hľadať, hľadať.
KAMASUTRA kým ju prejdeš tak ťa aj bolieť bude vermi. Alebo skúšaj niečo adrenalínové: parky, nočné vlaky, parkoviská, lanovky, hotely, je veľa mies a zažiješ veľa srandy alebo niekedy trošku zašportuješ ak sa stihneš obliesť najlepšie je to v lete v altánku u niekoho úplne zudzieho len si dávaj pozor aby nemal psa. držím palce.
božeeee to sa už musíš pytať na fore na to ako spraviť sexualny život lepším ?? no ak sa chceš niečomu nowemu priučiť tak vieš že 100 ludí 100 chutí taaaaqžee načo amš chuť tak to rob rozne miesta rozne polohy rozne oblečenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mozno..........
Ja som v 16-tich este ani nesexovala a nie aby som si rady pytala... to si uz potom kedy zacala.... v 12-tich?
Sexualne zijem necele dva roky ale zatial som nepozstrehla, ze by som potrebovala pomahat s osviezovanim sexualneho zivota... =P
KAM TA DNESNA MLADEZ SPEJE????!!!!!
A k tomu sexu, skús nesexovať, keď už teraz nevieš čo od dobroty...