Chcem sa tu len spýtať...je podľa vás človek, ktorý ma dajme tomu 15-16 rokov a nikdy nesexoval nejako pozadu alebo že by už mal ísť čo najskôr do toho aj keď nemá nejaký dlhodobejší vzťah proste len ked sa naskytne nejaká príležitost??
ja si o takych ludoch myslim ze su to nadrzany pubertiaci ktorym len tlaci semeno na hlavu strasne ale to je spojene s dnesnou "modernnou" dobou kde ak nehulis, nepijes, nefajcis aspon vodnu a nesexujes ta si decko a pozadu...
@depropex Ak si robis zo mna prdel, tak chod do riti, nie si prvy ani posledny, co si zo mna robi srandu a ak to myslis vazne, tak nie je k comu, nebola k tomu totiz ani ziadna sanca
som rada že si myslíte to isté...lebo mne už to ide na mozog..z každej strany presne to...piť, fajčiť, pomaly brať nejaké drogy, sexovať, kto neskúsil trávu neni IN...ten už vlastne nie je ani OUT to je pre dnešný svet slabé slovo...OMG kam to speje??
clovek, ktory takto rozmysla, by mal mat zakaz co i len sa priblizit k osobe (vacsinou) opacneho pohlavia, lebo na to ocividne este mentalne nedorastol
mam 17 a som panic, a? už som mal asi milión chvíliek, že som o to chcel čo najskôr prísť, no popravde mi to je jedno ničomu sa nebranim a nikde sa nenahlim, a je mi fuk že moji o 3 roky mladší kamoši sexuju
a to s tou naskytnutou príležitosťou je úplný fail.... to bude slvelé, hovoriť si potom, ako som dala prvému, čo sa prihlásil a teraz som super, lebo už si to môžem odškrtnúť zo zoznamu. lebo o tom to je, nie o tom, robiť niečo, čo je mi príjemné, ale niečo si tým dokázať. úplne si viem predstaviť ten hrejivý pocit "som cool", kam sa hrabe trápne "milujem toho človeka"?
ja si myslím, že keď sa človek na to už cíti, robí to z lásky a používa ochranu, no nech má aj 10 rokov. Samozrejme, keďje to len preto, aby si o danej osobe ľudia neušuškali že je ešte panna/panic a je to vlastne robené len z tlaku okolia, tak to je dosť trapas. Tam proste musí byť tá láska...
Táto skazená mládež! Berte si príklad zo mňa! Mám 19 a môj najosobnejší kontakt s príslušníkom opačného pohlavia (vlastne aj rovnakého) bolo tak podanie ruky
ako takych ludi postrielat... myslim si, ze do nicoho sa nema ponahlat a taki, co by to spravili len preto, aby boli "cool" su trapny. Ja osobne mam trvaly vztah uz rok a pol a stale som to nespravil hoci priznavam, ze niekedy to chcem. Zivot je dost dlhy na to aby sa clovek do niektorych veci nenahlil...
Mám len 13, takže by ma sex vôbec nemal zaujímať(netvrdím, že zaujíma), ale 15-16 ročné decko nemá mať čo sex, nech si hovorí kto chce čo chce, nech je pre mňa za mňa aj pedesiate storočie, na oblohe sa premávajú lietajúce taniere , proste som bola vychovaná tak, že dievča by malo mať sex až keď bude dospelé(teda 18 a viac) a až po niekoľkoročnom vzťahu, keď tomu človeku naozaj dôverujem Netvrdím, že je to zle z biologického hľadiska, veď ženy(skôr dievčatá) mali sex oveľa skôr ako v15-16 Nemyslím si, že človek o niečo prichádza ak má pohlavný styk o niečo neskôr. Veď treba spoznať aj iné stránky vzťahu, navyše vrhnúť sa hneď na prvom-druhom rande s niekým do postele mi pripadá choré
zasmiala som sa a teraz mi to príde dosť smutné...
KTO môže za toto *ebnuté zmýšľanie ??? ... väčšiu debilitu ako to, že je niekto pozadu keď má 15,16 (omg už aj tých 19) a nemal ešte sex, toto je uplne absurdné.
bože niee... každý sa musí sám rozhodnúť či do toho chce íst alebo nie .. keď nieje pripravený tak ho do toho nemôže nikto nútiť.. sám sa musí rozhodnúť...
vtipné, môj názor sa stotožňuje s názorom odborníka, ktorý som čítala v jednom nemenovanom časopise. Tiež sa tam pýtala niečo podobné a túto tému: a doktor odpovedal niečo v zmysle: "ked "sexujete/milujete sa" s krátkodobou známosťou, respektívne je to sex na jednu noc, Vaša duša trpí pochybnosťami, trapasmi a i. Narozdiel ked sa milujete s partnerkou/partnerom ktorého neskutočne ľúbite, je to ten najkrajší pocit, a pritom každý trapas čo sa Vám spolu stane nevnímate ako trapas, praveže to v partnerstve akceptujete, pretože predsa s partnerkou žijete úprimný život. Šak si to len skúste predstaviť čo všetko by sa mohlo stať ak by ste mali mať sex len tak bez lásky: . . . . .
takže nie je pozadu a iste do toho netreba tlačiť.. najlepší sex je keď začínate s tým okolo 18/19 potom už ste múdrejší a zdokonaľujete sa čim ďalej tým viacej
ja mam 18, s holkou som uz druhy rok a sex sme nemali(znie to komicky, ja viem ) vzhladom na jej vek(16, zdoraznujem, SESTNAST) a vzhladom na okolnosti a niekdajsie vykyvy nasho vztahu..., a ani sa to neponahla, ked raz uz clovek zacne, stane sa od neho zavislym
podľa mňa ani človek čo má 20 a ešte nesexoval nie je pozadu. ani keď má 30. ani 40. Kedy si kua uvedomíte, že to je čisto vaše osobné rozhodnutie, do ktorého nemá nikto právo nijako nikdy za nijakých okolností kecať, ani na vás robiť nátlak? Ani spoločnosť, ani konkrétny človek, ani knihy, ani filmy, ani psychológovia a psychiatri, je to len a len vaša vec.
ja mám aj 4 kamošou čo nemali sex. a to už máme 21. a mám zas vela kamošou čo už mali ich cez 5 sex. len tak... A chodia za daktorími ako za kurvou, a majú pri tom aj priateľky
Pre dnesnu "depresivnu cool emo mladez" je strasne in opit sa, nadrogovat podrezat zily popripade znasilnit nejaku 15tku. Mal by som chut to prefackat zeby vlastna mater nespoznala.
boha ale odkial mate,ze vsetci 15 16 rocni trtkaju? sak vzdz to tak bolo,ze niekto si zatrtka skorej,niekto neskorej. mam vela kamaratiek,co maju skoro 20 rokov a este nezacali sexualne zit. boha sak uz to nerieste tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ist do vztahu len koli sexu je podla mna chujovina na entu. Co si myslis, o co vacsine dnesnym chlapom ide?
a to s tou naskytnutou príležitosťou je úplný fail.... to bude slvelé, hovoriť si potom, ako som dala prvému, čo sa prihlásil a teraz som super, lebo už si to môžem odškrtnúť zo zoznamu. lebo o tom to je, nie o tom, robiť niečo, čo je mi príjemné, ale niečo si tým dokázať. úplne si viem predstaviť ten hrejivý pocit "som cool", kam sa hrabe trápne "milujem toho človeka"?
a ty nemáš taký zoznam, veď to by mal mať každý:
a mal by obsahovať minimálne:
prvý bozk
prvý francuzák
prvý orál
prvý vaginál
prvý krát v trojke
a ku každému dátum a presný čas
Ak to nechces, tak to neurob.
Ale nedovol okoliu a inym ludom, aby ti diktovali, ako mas zit.
Otazka znie, o co je krajsie prijst...
zasmiala som sa a teraz mi to príde dosť smutné...
KTO môže za toto *ebnuté zmýšľanie ??? ... väčšiu debilitu ako to, že je niekto pozadu keď má 15,16 (omg už aj tých 19) a nemal ešte sex, toto je uplne absurdné.
Ano, rad trtkam, tak ma ukamenujete ?
Som mlady clovek, chcem si uzivat tak ako nasi stary otcovia ktory chodievali roztahovat nohy frajerkam v 18tich, ale to bola ina doba.
Tak ci tak, neni podla mna zdrave povedat NIE na milovanie sa s osobou, ktoru lubim. To je proste vášeň ktorá je synonymom lásky.
vášeň je tým synonymom.
takže nie je pozadu a iste do toho netreba tlačiť.. najlepší sex je keď začínate s tým okolo 18/19 potom už ste múdrejší a zdokonaľujete sa čim ďalej tým viacej