@leiladrumnbass Tak koľko ich bolo? Ja už neviem...pamätám si, že to bolo dvojciferné číslo, či?...neboj, nemusíš to prezentovať takto verejne, kľudne mne do TS-ky
To, že ich mal viac (dajme tomu 5) by mi vlastne nevadilo,počet je mi ukradnutý... Skôr by som sa bála toho, že začne túžiť po sexe s niektorou z nich :/
V aktuálnom veku by mi vadilo ak by mala nejakého. Ale tak prepokladám že ak by mala 25, tak zrejme nebudem prvý a ak 30, tak ani druhý a tretí. Samozrejme, nerátam kurvy na diskotékach a na ekonomickej, o tie by som bicykel neoprel.
urcite vadilo, ak by sa malo jednat o moju priatelku do vztahu. cize cim by bolo to cislo nizsie tym lepsie. avsak malo by byt primerane veku, tak povedzme ze 25rocna zena do 3troch predomnou. ono aj to cislo uz vypoveda tak trosku o tom ci je ta zena stvorena pre dlhodoby pespektivny partnersky vztah alebo len na kurvenie sa pre rypalkou: nie som veriaci, ani panic, len nemam zapotreby liezt do vztahu s kurvami
svojim sposobom je dobre byt pre niekoho prva, nema s cim porovnavat
...je mi to jedno, pokial by som nebola len dalsia do zbierky. iste, zaujimalo by ma, kolko ich bolo predomnou, ale nikdy by som sa to nespytala a radsej by som to asi vedet ani nechcela..
@bebekex je mi sympaticke, ak predo mnou nikoho nemal, myslim, ze taky chalan sa vie aj najlepsie psychicky oddat. na druhej strane - vztah s chalanom, ktory nikoho nemal, je dost narocny, povacsine vobec nevedia, ako sa spravat k zenam.
@kitty2509 asi to bol nejaký nadrzany chlapec, ktorý chcel len o to prist..+ @hoperpohroma , áno poväčšine , ale sú aj taký, ktorí berú ohľad na partnerku a nie len na seba, že majú konečne sex...
@tomias toto je tema o pocte sexualnych partnerov, ktory mal potencialny partner predo mnou. vyjadrila som negativum neskuseneho chlapa, ktore sa sice vztahuje do kategorie vztahy, ale suvisi s podstatou fora - pocet sexualnych partnerov. ono to spolu suvisi, vies? tak neviem, aky mas problem.
to nemusim ani riesit, to uplne vidno, krici to to z neho. spravanie, pohyby, mimika, rozhovor, to proste citit, aj ked klame. a nemam rada neskusenych, radsej sa ani vyjadrovat nebudem preco, lebo take to je...
@tomias ale ja nemyslím len sex... proste chodila som už s chalanmi, ktorí predo mnou nikdy nemali vážny vzťah a ... katastrofa, no... vôbec nevedeli ako sa majú ku mne správať, atď. ...
problem v tom,ze by sa nevedel ako správať k žene by som nevidela.to sa nauci. skor by som sa obávala trvácnosti takeho vztahu,lebo málokedy dnes taký vztah (kde aspon jeden panic na zaciatku) vydrzi. on by bol nevybureny a urcite by ho po nejakych rokoch lakalo "okusit" aj ine baby. možno aj napriek zalubenosti,laske,bla bla... ale samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca a nemusi to platit na kazdeho.
hm... zvyknem sa o to zaujímať, zo zvedavosti. zvyknem sa pýtať aj na detaily, opäť, zo zvedavosti. ešte som sa nestretol s číslom alebo detailom, ktorý by mi vadil. ani v prípade holky, ktorá mala v denníčku zoznam, bola celkom sranda čítať si ho, a pýtať sa na tie zaujímavejšie mená/prezývky
"Ludia ak mate priatela/priatelku, zalezi vam na tom kolko sexualnych partnerov mal pred vami ?"
neviem ako ty, ale ja tam vidím "priateľa/priateľku", čo je termín obvykle používaný vo vzťahu, čiže táto téma je O SEXE V SÚVISLOSTI SO VZŤAHMI, tým pádom AJ o vzťahoch, to zaprvé. A aj keby hneď nie, nie je to tvoja téma, takže tvoje komandovanie o tom kto kam môže či nemôže "odbiehať" nikoho nezaujíma.
@midnight teraz ma budeš akože stalkovat ako ti vyjebani kokoti? rob si svoju pracicku a nenavazaj sa do mňa , ale chápem, toto je birdz a mať vlastný názor je zle ak nemá užívateľ okolo seba pritakavacov..vsak?
ono to všetko ukazuje na človeka... a hlavne keď spáva s viacerými a ani nemajú poriadny vzťah, tak je to pre mňa obyčajné kurvenie sa a je jedno či ide o ženu alebo muža... opovrhujem takými ľuďmi, je mi z nich zle
@tomias a tebe načisto zadrbáva? ja som tu ten kto sa osopuje na ľudí, lebo sa podľa neho vyjadrujú "mimo témy"? odlož klávesnicu, vypoj comp zo zástrčky, odpoj internetový kábel, a choď ja prejsť, možno to tvojmu ublíženému egu pomôže. a ak nie, zastav sa u cestou domov psychiatra, určite sú na to nejaké tabletky.
ak by mala 3 sexualnych partnerov, s ktorymi aj normalne dlhsi cas CHODILA, tak ok...ale ak by mala 3 sexualnych partnerov IBA MIMO VZTAHU, povedzme z diskoteky, nahodna znamost alebo nebodaj by to boli animatori z dovolenky v taliansku, tak nie...taku by som nechcel.
@hoperpohroma ono by sa chlap, ktory mal v 20 rokoch 15 sexualnych partneriek a nikdy v zivote ziadny vztah tiez nevedel k zene spravat...skor ide o plnohodnotne vztahy (vratane partnerskeho sexu), kedy sa muz ci zena "nauci" spravat k opacnemu pohlaviu...a takisto je rozdiel panic, ktory nevie ani komunikovat so zenami (mozno ani nikdy nekominikoval dlhsie ako 3 minuty)-ten fakt by sa nevedel spravat... a panic s hromadou kamaratok, s ktorymi travi volny cas, ale nepritahuje ich natolko, aby s nimi spal-ten by sa vedel spravat k zenam, i ked jasne, ze v sexe by nebol ziaden skuseny borec
@hoperpohroma to urcite, ale zober si to z dynamickeho pohladu:
najprv sa treba dopracovat k partnerstvu, a predsa nemozu muz a zena hned komunikovat na partnerskej urovni, ale skor este na kamaratskej (+ jasne, ze musi tam byt aj zaujem o nieco viac) az kym sa daju dokopy..
a po case, ked pominie faza zamilovanosti, muz a zena sa zacnu spravat ako najlepsi kamarati, ak je medzi nimi naklonnost, len je jeden rozdiel v tom, ze s partnerom sexualne zijes, a kvoli tomu s nim komuniujes aj o sexe inak ako s kamaratom (ak vobec)
vlastne sama si to napisala, ze "by sa mal spravat" - ved prave, po dlhom case uz sa nespravaju k sebe inak ako najlepsi kamarati, lebo by boli zamilovani, ale preto, lebo su partneri, proste sa riadia "definiciou" partnerstva, ze je to nieco ine ako kamaratsvo...ak by si povedali, ze nie su partneri a rozisli sa v dobrom, ich komunikacia ohladom inych veci, ako vztahu by bola totozna ako pred tym
a akoze vy ked zacnete mat vztah a sexovat s niekym tak ho/ju podrobite krizovemu vysluchu ze s kolkymi uz chodil/spaval?
ja by som to napriklad povazovala za nevelmi taktne a aj dost urazlive keby sa ma partner nejako zvlast vypytoval na toto a vykonstruovaval by si z toho nejake divne zavery. cislo samo o sebe (ak to nie je nejaky fakt extrem) o nicom nevypoveda a okrem toho malokto povie fakt pravdu.
@h8u lebo som na to prilis mlada, aby mi to robilo radost. mozno raz v starobe budem nahanat neskusenych zajacikov, ale zatial mi viac imponuje, ked je muz aspon taky skuseny ako ja.
Je mi to celkom jedno, ale zase ak by mal viac ako 5 sexuálnych partneriek tak by sa mi to rozhodne nepáčilo. Taký ten zlatý stred. Do 3 by mi to bolo šumáč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
a dost som na nu nasrata, lebo komplikuje zivot
Neboj sa nič To je v pohode
hlavne ak nemá problém s tým, že ja som nemal pred ňou žiadnu..
cca ako @1 aj ked nemam sajnu jak sa to pohybuje u chlapov.
Nech to je cislo hodne jeho veku a schopnostiam.
na ekonomickej??...nie všetky...
ja som z ekonomickej a neživím sa najstarším remselom, a ani nepoznám žiadnu spolužiačku, čo by toto robila...noo ale možno na iných VŠ sú..
...je mi to jedno, pokial by som nebola len dalsia do zbierky. iste, zaujimalo by ma, kolko ich bolo predomnou, ale nikdy by som sa to nespytala a radsej by som to asi vedet ani nechcela..
cize je to zlozite dost
problem v tom,ze by sa nevedel ako správať k žene by som nevidela.to sa nauci. skor by som sa obávala trvácnosti takeho vztahu,lebo málokedy dnes taký vztah (kde aspon jeden panic na zaciatku) vydrzi. on by bol nevybureny a urcite by ho po nejakych rokoch lakalo "okusit" aj ine baby. možno aj napriek zalubenosti,laske,bla bla... ale samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca a nemusi to platit na kazdeho.
ale aj to, ze sa "nauci".. ludi casto pouci az rozchod
@tomias
"Ludia ak mate priatela/priatelku, zalezi vam na tom kolko sexualnych partnerov mal pred vami ?"
neviem ako ty, ale ja tam vidím "priateľa/priateľku", čo je termín obvykle používaný vo vzťahu, čiže táto téma je O SEXE V SÚVISLOSTI SO VZŤAHMI, tým pádom AJ o vzťahoch, to zaprvé. A aj keby hneď nie, nie je to tvoja téma, takže tvoje komandovanie o tom kto kam môže či nemôže "odbiehať" nikoho nezaujíma.
(och, pozor, odbehla si od témy, dostaneš zdrb!)
netuším to takto, nemám skúsenosti
...magor.
neviem,s ktorou z nich čo robil a podobne
no to je minulosť,nevidím to nejak čierne,neprekáža mi to
ja som z tejto strany na tom "čistejšie" a on si to váži
@hoperpohroma ono by sa chlap, ktory mal v 20 rokoch 15 sexualnych partneriek a nikdy v zivote ziadny vztah tiez nevedel k zene spravat...skor ide o plnohodnotne vztahy (vratane partnerskeho sexu), kedy sa muz ci zena "nauci" spravat k opacnemu pohlaviu...a takisto je rozdiel panic, ktory nevie ani komunikovat so zenami (mozno ani nikdy nekominikoval dlhsie ako 3 minuty)-ten fakt by sa nevedel spravat... a panic s hromadou kamaratok, s ktorymi travi volny cas, ale nepritahuje ich natolko, aby s nimi spal-ten by sa vedel spravat k zenam, i ked jasne, ze v sexe by nebol ziaden skuseny borec
najprv sa treba dopracovat k partnerstvu, a predsa nemozu muz a zena hned komunikovat na partnerskej urovni, ale skor este na kamaratskej (+ jasne, ze musi tam byt aj zaujem o nieco viac) az kym sa daju dokopy..
a po case, ked pominie faza zamilovanosti, muz a zena sa zacnu spravat ako najlepsi kamarati, ak je medzi nimi naklonnost, len je jeden rozdiel v tom, ze s partnerom sexualne zijes, a kvoli tomu s nim komuniujes aj o sexe inak ako s kamaratom (ak vobec)
vlastne sama si to napisala, ze "by sa mal spravat" - ved prave, po dlhom case uz sa nespravaju k sebe inak ako najlepsi kamarati, lebo by boli zamilovani, ale preto, lebo su partneri, proste sa riadia "definiciou" partnerstva, ze je to nieco ine ako kamaratsvo...ak by si povedali, ze nie su partneri a rozisli sa v dobrom, ich komunikacia ohladom inych veci, ako vztahu by bola totozna ako pred tym
myslim ze na toto sa pytaju len taky nejaky nesebavedomi ludia
nezaujíma ma to vôbec, na druhej strane, takých 20 je dosť. ale i tak.. proste o tom len nechcem vedieť
ja by som to napriklad povazovala za nevelmi taktne a aj dost urazlive keby sa ma partner nejako zvlast vypytoval na toto a vykonstruovaval by si z toho nejake divne zavery. cislo samo o sebe (ak to nie je nejaky fakt extrem) o nicom nevypoveda a okrem toho malokto povie fakt pravdu.